Ο πελάτης έχει πάντα δίκαιο…

Η κατάσταση με το κατεστημένο της Λευκωσίας έφθασε σε ένα επικίνδυνο σημείο, με τον αγώνα μας να έρχεται σε δύο αγωνιστικές και ξέροντας ότι ο μόνος τρόπος να μην χάσουν από εμάς είναι η πίεση προς τα διάφορα κέντρα αποφάσεων, έχει αρχίσει εδώ και αρκετές εβδομάδες ένας μεγάλος πόλεμος εις βάρος του σωματείου μας.

Είναι αδιανόητο οι βασιλιάδες της παράγκας, να κάνουν λόγο για αδικία εις βάρος τους και εύνοια προς την Ανόρθωση. Στέκονται σε δύο πέναλτι που κερδίσαμε με Ομόνοια και Σαλαμίνα, που ήταν καθαρότατα, και προσπαθούν να διατηρήσουν ένα κλίμα του τάχατες αδικημένου Αποέλ κατά τη φετινή χρονιά. Είναι ΤΟΣΟ αδικημένο το κατεστημένο της Λευκωσίας, που για αυτό τον λόγο δεν έδωσαν ένα ΚΑΘΑΡΟ πέναλτι στον Απόλλωνα στο παιγνίδι τους στο ΓΣΠ όταν το αποτέλεσμα ήταν 0-0, ένα ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ πέναλτι στην Σαλαμίνα όταν το παιγνίδι ήταν στο 1-0 υπέρ τους, και ένα καθαρό πέναλτι στην Άχνα όταν το αποτέλεσμα ήταν πάλι 1-0 υπέρ τους. Και το γκολ «λίγο» οφσάιντ που προηγήθηκαν της ΑΕΛ την Δευτέρα. Και αυτές είναι οι φάσεις που μου έρχονται στο μυαλό αυτή την στιγμή. Μην πούμε και για την ασυλία που έχουν στις κίτρινες και όχι μόνο.

Την ίδια ώρα, είδαμε ένα Τράττο με το Παραλίμνι να μας κόβει δύο βαθμούς, είχαμε πέναλτι με Δόξα, Εθνικό, Αγία Νάπα που όχι μόνο δεν δόθηκαν, αλλά τιμώρησαν τους ποδοσφαιριστές μας με κίτρινη για θέατρο, είχαμε ένα διαιτητή στο παιγνίδι με τον Απόλλωνα που έκανε του κόσμου τα λάθη εις βάρος της ομάδας μας, είχαμε ένα καθαρό τέρμα που ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο παιγνίδι με την Αλκή, είχαμε την άδικη κόκκινη που δόθηκε στον Ίλιτς στο παιγνίδι με την Ομόνοια. Και αυτά είναι που μου ήρθαν στο μυαλό τώρα μόλις.

Ο μόνος τρόπος που μπορούν να σταματήσουν την Ανόρθωση, είναι αυτός που ξέρουν καλύτερα από τον οποιονδήποτε. Εξωαγωνιστικά. Αλλά βλέπουμε φέτος ότι παρόλα όσα γίνονται, καταφέρνει να είναι πρώτη, να κερδίζει και το άγριο παρασκήνιο που υπάρχει εις βάρος της και εκεί είναι που θα παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Και άστε τους να φωνάζουν. Είπαμε, ο πελάτης έχει πάντα δίκαιο…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ