Ο “αντικειμενικός” κ. Καδής

Όσοι Ανορθωσιάτες παρακολουθήσαμε τον αγώνα από την τηλεόραση δεινοπαθήσαμε κυριολεκτικά από την περιγραφή του “αντικειμενικού” κ. Καδή! Ούτε τα προσχήματα δεν τήρησε ο αθλητικογράφος της Cytavision και καλό θα ήταν όσοι και όπως μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε στους υπευθύνους, για να μην νομίζουν κάποιοι ότι είναι ανεξέλεγκτοι!

Επειδή μου αρέσει να μην μιλάω με γενικότητες αλλά συγκεκριμένα ,καταγράφω σημεία για να αντιληφθούν και όσοι δεν παρακολούθησαν τον αγώνα από την τηλεόραση.

1. Όταν έγινε η φάση με τον Άντιτς για την οποία ο κ. Καδής αποφάσισε ότι ήταν πέναλτι μας την πρόβαλαν 5-6 φορές προσπαθώντας να μας πείσουν ότι έπρεπε να δοθεί πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ. Ο δε κ. Καδής που σε άλλες περιπτώσεις – και ειδικά όταν ήταν υπέρ της Ανόρθωσης – απέφευγε να πάρει θέση, ήταν απόλυτος!

2. Υπάρχει μια φάση όπου ο Ρέζεκ προσπαθεί να εισέλθει στην περιοχή της ΑΕΚ και φαίνεται να ανατρέπεται στο Α’ ημίχρονο. Ο κ. Καδής προσπάθησε έντενχα να την εξαφανίσει. Δεν ζήτησε να προβληθεί ξανά σε αντίθεση με την προηγούμενη φάση που την ζητούσε και την ξαναζητούσε. Όταν αρκετή ώρα μετά την συγκεκριμένη φάση έγινε η προβολή της, ο κ. Καδής δεν πήρε θέση! Είναι δύσκολο, δεν φαίνεται καλά, δεν μπορώ να διακρίνω κτλ…

3. Εκεί που ο κ. Καδής “βγάζει και το σχοινί και το παλούκι” κατά την κυπριακή έκφραση, είναι στο δεύτερο τέρμα της Ανόρθωσης. Εκτός του ότι κατάφερε (!!!) ενώ ήταν στα δημοσιογραφικά να ακούσει τους παίκτες της ΑΕΚ να ζητάνε από τον Οκκά να βγάλει την μπάλα έξω, αναφέρει ότι η Ανόρθωση “κάπως ανέλπιστα πετυχαίνει το 2-2”, εκφράζοντας ουσιαστικά δικά του συναισθήματα και κρυφές επιθυμίες που ήταν τόσο έντονες που δεν έμειναν κρυφές!

4. Στην φάση με την σχισμένη φανέλα του Πιντάδο, το γέλιο ήταν ακόμη περισσότερο από την “αντικειμενικότητα” του κ. Καδή. Ο διαιτητής αντί να δώσει συνέχεια στον αγώνα πέρα από κάθε λογική, περιμένει τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και ενώ αυτός είναι εκτός αγωνιστικού χώρου να αλλάξει φανέλα και να επανέλθει. Κανονικά ο αγώνας έπρεπε να συνεχιστεί και όταν ο παίκτης της ΑΕΚ είναι έτοιμος να επανέλθει. Ο “αντικειμενικός” κ. Καδής αποφάνθηκε: “Ο διαιτητής περιμένει τον Πιντάδο να αλλάξει φανέλα και σωστά έπραξε”. Άστε που αυτή την φορά  ο κ. Καδής είχε… αετίσιο βλέμμα και είδε σε ένα τσούρμο παικτών τον Ίλιτς να σκίζει την φανέλα του Πιντάδο!

Προς το τέλος βέβαια κάπως… αποζημιωθήκαμε. Ο κ. Καδής συγχυσμένος και πολύ στεναχωρημένος (αν δεν κερδίσει το ΑΠΟΕΛ την Δευτέρα μεγαλώνει η διαφορά…) μπέρδεψε τα λόγια του και μας ανέφερε: “…με το γκολ του Τόνι ΚΑΒΛΟ”!!!! Έσπευσε βέβαια να διορθώσει  λέγοντας του “Τόνι Κάλβο” αλλά ήδη το κακό είχε γίνει…

Εμείς από εδώ κλείνοντας να ευχηθούμε περαστικά και καλή δύναμη γιατί ακολουθούν πολύ…χειρότερα!!!

Εγκωμίτης Αντρέας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ