Οικονομικό διάβημα της διοίκησης προς τον κόσμο

Με σημερινή της ανακοίνωση, η διοίκηση της ομάδας στέλνει το ευχαριστώ της στον κόσμο για την μαζική παρουσία του στους αγώνες της ομάδας, και την ίδια στιγμή κάνει προς τον κόσμο οικονομικό διάβημα για να μπορέσει το σωματείο να αντεπεξέλθει των υποχρεώσεών του. Γίνεται αναφορά για το καπέλο στα εισιτήρια με την ΑΕΛ, καθώς και για τα Blue Pages και το βιβλίο δωρητών του σωματείου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την συνεχή, μαζική και γεμάτη παλμό στήριξη του κόσμου προς την ομάδα. Μεταφέρουμε και τις ευχαριστίες του προπονητικού τημ και των ποδοσφαιριστών που πραγματικά αντλούν δύναμη από τη δική σας παρουσία. Μεγάλο μέρος της μέχρι σήμερα πετυχημένης πορείας της ομάδας που προπορεύεται στον βαθμολογικό πίνακα οφείλεται σε εσάς που πιστέψατε σε αυτή την προσπάθεια και την στηρίζετε όπως μόνο εσείς ξέρετε στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ότι η φετινή Ανόρθωση είναι όντως μια μεγάλη οικογένεια.

Ο δρόμος για την επίτευξη του μεγάλου στόχου που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ακόμα μακρύς και δύσκολος για αυτό σας καλούμε σε ακόμη περισσότερη στήριξη και συσπείρωση. Έφτασε όμως η ώρα να ζητήσουμε και την οικονομική σας συνεισφορά. Η προσπάθεια που γίνεται από την Διοίκηση είναι καθημερινή και τεράστια, τα έξοδα πολλά και χωρίς την δική σας συνεισφορά είναι αδύνατον το Σωματείο να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις τρέχουσες υποχρεώσεις αλλά και στις παλιές οφειλές στις οποίες προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στα πλαίσια της γενικής οικονομικής εξυγίανσης.

Ο αιμοδότης και ο μέγα χορηγός της «Ανόρθωσις» Αμμοχώστου ήταν, είναι και θα παραμείνετε εσείς, ο μεγάλος της κόσμος. Αντιλαμβανόμαστε την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Κύπρο αλλά ζητούμε την οικονομική συνεισφορά όλων στα πλαίσια των δυνατοτήτων του καθενός από εμάς. Μόνο εμείς, η μεγάλη οικογένεια της «Ανόρθωσις» μπορούμε να κρατήσουμε εκεί ψηλά την ομάδα μας, μόνο εμείς γνωρίζουμε τι σημαίνει ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ.

Επί της ευκαιρίας λοιπόν καλούμε τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Διοίκησης και να αγοράσουν τους προαιρετικούς λαχνούς εισφοράς αξίας €5 και €10, που κυκλοφορούν μαζί με τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Σαββάτου με την ΑΕΛ. Επίσης καλούμε τον κόσμο μας να ενισχύσει περισσότερο την οικονομική εκστρατεία του Σωματείου μας, μέσω των Blue Pages και του Βιβλίου Δωρητών. Το όνομα του κάθε Ανορθωσιάτη οφείλει να βρίσκεται στον Χρυσό Οδηγό του Σωματείου μας και αυτό γίνεται μέσω εγγραφής στα Blue Pages. Επίσης η προσπάθεια για το Βιβλίο Δωρητών συνεχίζεται. Υπογράφοντας στο Βιβλίο Δωρητών γίνεστε αυτόματα μέρος της τεράστιας ιστορίας της «Ανόρθωσις» Αμμοχώστου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ