Μύλος η Δικαστική

Άδειασε κανονικά και με το… νόμο το Εφετείο της ΚΟΠ την Δικαστική Επιτροπή απόψε. Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΚΟΠ, η σύνθεση της Δικαστικής κατά την εκδίκαση της υπόθεσης Ρουί Μιγκέλ ήταν – σύμφωνα πάντα με το Εφετείο – παράτυπη. Όχι επειδή συμμετείχαν λιγότερα από επτά άτομα, αλλά επειδή το παραιτηθέν μέλος δεν είχε αντικατασταθεί με νέες αρχαιρεσίες, όπως προβλέπει ο Κανονισμός.

Σε ότι αφορά στη δική μας ομάδα, προκύπτει το ερώτημα κατά πόσον καταρρίπτεται και η απόφαση τιμωρίας του Αλέξα. Εφόσον τα ίδια δεδομένα ίσχυαν και στη συνεδρία της περασμένης Πέμπτης, τότε κατά πάσαν πιθανότητα θα πρέπει να επανεκδικαστούν όλες οι υποθέσεις της συγκεκριμένης μέρας. Υποθέσεις που περιλαμβάνουν – μεταξύ άλλων – την τιμωρία του Αλέξα, του Ρονκάτο, την απόσυρση των κατηγοριών κατά Χ”Λιασή και φυσικά την παραπομπή της Ομόνοιας για την παρολίγον φονική κροτίδα.

Δυστυχώς, όταν καταπατούνται οι νόμοι και οι κανονισμοί για να εξυπηρετηθούν συμφέροντα, όταν ασκούνται πιέσεις και απειλές στους δικαστές και αυτοί εξαναγκάζονται σε παραίτηση, αργά ή γρήγορα… οι υποθέσεις θα γίνουν μύλος!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ