ΚΑΛΒΟ-σαμε. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ

… –….. Άλο; Άλο; Ακούτε με; Σας μιλώ από την κορυφή του Έβερεστ. Συγνώμη για τα παράσιτα αλλά είχαμε κάτι μικροδυσκολίες να διατηρήσουμε την σύνδεση μας, but we are back and kicking.

ΑΡΡΡΑΑΑΑΑ ΤΖΑΙ ΟΥΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑ ΤΖΑΙ ΓΙΟΥΧΑΑΑΑΑΑΑ να πελλάνετε ρε ΣΚΟΥΛΟΥΤΖΙΑΣΜΕΝΟΙ. Ήταν να ψοφήσετε που το κάχρι σας ρε! Έσιει τούρκους που έτσι μίσος εν εφκάλαν στη Τραπεζούντα που να πάτε στ’αναθεμαν ρε! Νάμπον; Εκρύψετε μες τα πετσιά σας; ΕΡΟΥΦΗΣΑΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑ; Πονά; ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΟΝΑ… ΕΤΣΙ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΒΑΡΩΣΙ! Όχι ένα, όχι δύο, ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΑ. Διπλοσυστημένα τζαι σταμπαρισμένα που το Ταχυδρομείο Αμμοχώστου.

Παν μου για πρωτάθλημα imish τα δευτεροκατηγορίτικα. Πιέννετε ρε κκιλίντζιροι τζιαμέ που πρέπει να παίζετε με τον χαλκάνορα, την απεπ, τον ερμή τζαι τον ονήσιλλο. Έτσι, πάρτε φόρα με την ΠΙΣΙΝΗ… Πολλή φορα! Ξεκινάτε που το Αεροδρόμιο τζαι ελάτε βουρητοί ΤΖΑΙ ΚΑΤΣΕΤΕ ΠΑΝΩ.

Πω ρε…. Χάρμα… Χάρμα… Να σου γυρίζουν το παιγνίδι τζαι να τους δείχνεις 250 κιλά @ρχίδι@ μπρούντζενα τζαι να το γυρίζεις εσύ. Τούτο ρε μάντιες σημαίνει να έσιεις το ΑΤΣΑΛΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ. Κάτι που δεν θα αποκτήσετε ΠΟΤΤΕ γιατί θα είσαστε ΠΑΝΤΑ ομάδα της Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ που κάμνει κάθε τόσο μια καλή πορεία όπως το Παραλίμνι τζαι η Πέγεια.

Ατε εμπάτε μες τες τρύπες σας τζαι βουλλώστε τα αυκιά σας γιατί πάλε κάμνουμεν ΠΑΡΤΥ μες τη πόλη «σας», μες το γήπεδο σας, μες τα σπίθκια σας, μες τους δρόμους σας τζαι μες τες γειτονιές σας. Γύρτε πίσω, γύρτε κουρτουνιά, συνονιστείτε με το anorthosis24.net τζαι απολαύστε την πορεία μας προς τον τίτλο ρε αχάπαροι.

Αρφούθκια ήταν νίκη 6 πόντων σήμερα. Κυριώς με τον τρόπο που ήρτε. Θέλει πολλή μαγκιά να γυρίζεις παιγνίδι εκτός έδρας. Αλλά έτσι πρέπει άμα είσαι η ΑΝΟΡΘΩΣΗ. ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ οποιαδήποτε τζαι να είναι τα δεδομένα σου. Είτε καλά στημένος να είναι ο αντίπαλος, είτε η διαιτησία να σε παίζει 1% – 99%, είτε να πέφτουν πόμπες γυρώ σου ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΟΡΘΩΣΗ παίζεις τζαι ΝΙΚΑΣ.

ΜΟΝΟ ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΜΟΝΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ.

ΠΟΣΟ Μ’ΑΡΕ, ΠΟΣΟ ΜΆΡΕΣΕΙ ΚΟΡΥΦΗ, ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΚΕΙ!

Διατελώ,

Ο Δικηγόρος του Διαβόλου.

Υ.Γ.1 Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΡΕ ΣΚΑΛΙΟΤΕΣ ΑΡΟΥΡΡΑΙΟΙ!

Υ.Γ.2 ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΕΣ ΤΗ ΠΟΛΗ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Η ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ!

Υ.Γ.3 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΞΑΝΑ ΣΤΟ Γ.Σ.Ε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ