Και το Λουτράκι βάφτηκε γαλανόλευκο! (φωτο)

Σε ρυθμούς «Σηκωτού» χόρεψε απόψε το Λουτράκι, καθώς οι πέραν των εκατό Ανορθωσιατών που βρέθηκαν στο κλειστό που φιλοξένησε την αναμέτρηση Παμβοχαϊκός-Ανόρθωσις, έκαναν το γήπεδο… μικρό Βαρώσι!

Άναυδοι έμειναν οι πετοσφαιριστές, τα μέλη της αποστολή μας αλλά και οι αντίπαλοι, με το που είδαν παιδιά από τους οργανωμένους συνδέσμους της ομάδας σε Κρήτη, Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Αθήνα, να τους υποδέχονται στο Λουτράκι με τραγούδια και συνθήματα. Μια γιορτή στις εξέδρες, που ξεκίνησε πριν καν αρχίσει ο αγώνας και τελείωσε πολύ μετά τη λήξη του, ανεξαρτήτως διακύμανσης του σκορ και τελικού αποτελέσματος. Η εκδρομή για αρκετά από τα παιδιά ξεκίνησε χθες, έκαναν στάση στην Αθήνα και μετέβησαν αργά το απόγευμα στο Λουτράκι, απ’ όπου πήραν αμέσως μετά το παιχνίδι τον δρόμο της επιστροφής.

Άπαντες δήλωσαν πανευτυχείς που είχαν μια ευκαιρία να δουν από κοντά αγωνιζόμενη την ομάδα μας, αφού αυτό συνήθως γίνεται μέσω τηλεοράσεως, λόγω των σπουδαστικών τους υποχρεώσεων. Διασκέδασαν με τη ψυχή τους και έδωσαν ρέστα στην κερκίδα, «αναγκάζοντας» άπαντες να τους βγάλουν το καπέλο. Οι παίχτες μας, έκπληκτοι, μας δήλωναν μετά το παιχνίδι ότι ποτέ δεν έχουν ξαναδεί τέτοια μάζα κόσμου και με  τόση ένταση, να υποστηρίζει την ομάδα τους σε αγώνα πετόσφαιρας εκτός της χώρας!

Να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Παμβοχαϊκού υποδέχτηκε με ευχαρίστηση τον κόσμο της ομάδας μας, σε πολύ φιλικό κλίμα, ενώ παραχώρησε σε όλους δωρεάν εισιτήρια για την παρακολούθηση του αγώνα, κάτι για το οποίο τους ευχαριστούμε θερμά. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα, αλλά και στους «8» του «CEV CUP»

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από την εκπληκτική παρουσία των Μαχητών στο γήπεδο:

[nggallery id=21]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ