Ιστορικό παιχνίδι αύριο στην Πετόσφαιρα

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Κυπριακής Πετόσφαιρας, ομάδα βρίσκεται στη φάση των «16» του «CEV Cup».

Η Ανόρθωσις, γράφοντας ιστορία, κατέβαλε παλικαρίσια την κροατική Μαρίνα Καστέλα μέσα στη Λεμεσό, κερδίζοντας με το σπαθί της την εκπροσώπηση της Κύπρου εκεί που καμιά κυπριακή ομάδα δεν έχει ξαναφτάσει. Σαν να μην… έφτανε αυτό, η ομάδα μας διαγράφει μια παράλληλη, εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται μόνη πρώτη και αήττητη στο βαθμολογικό πίνακα, ξεπερνώντας τις δυσκολίες του προγράμματος, της κούρασης και όλα τα εις βάρος της δεδομένα, όπως ήταν γνωστά πριν το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Μπροστά μας, βρίσκεται αύριο ο Παμβοχαϊκός όπου αγωνίζεται και ο γνώριμος στο κοινό της Κυρίας, Γιάννης Μαντέκας. Μια φιλόδοξη ομάδα, η οποία χαρακτηρίζεται ως ανερχόμενη δύναμη στην ελλαδική πετόσφαιρα. Ωστόσο, μέσα στο «Θεμιστόκλειο», υπό τη συμπαράσταση του κόσμου, την καθοδήγηση του Μάριου Κοντού και λίγη τύχη, οι παίχτες μας αισιοδοξούν για μια νίκη, η οποία θα αποτελέσει τη βάση πάνω στην οποία μπορεί να κτιστεί η πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Ο αντίπαλος, απέκτησε πρόσφατα μια σπουδαία μεταγραφή, το Βραζιλιάνο ακραίο Λεονάρντο Καλντέιρα. Εμείς, έχουμε τη δική μας μεταγραφή. Τον δικό μας επιπλέον παίχτη. Το μεγάλο κόσμο της Αμμοχώστου, ο οποίος καλείται αύριο Πέμπτη, στις 20:00, να κατακλύσει το κλειστό στα Πολεμίδια και να το πλημμυρίσει με φωνές και συνθήματα που θα σπρώξουν τη Μεγάλη Κυρία στην πολυπόθητη νίκη, γράφοντας παρέα με τους πετοσφαιριστές μας άλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του κυπριακού αθλητισμού και της Ανόρθωσης!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ