Θύελλα Δρομολαξιάς – Ανόρθωση Αμμοχώστου: Τρίτο ημίχρονο

Δηλώσεις στην κάμερα του anomedia έκαναν μετά το πέρας του τελευταίου αγώνα του πρώτου γύρου του πρωτάθληματος φούτσαλ οι Ανδρέας Κούννας, Παύλος Φώκου και Ανδρέας Μάμας. Ο κορυφαίος της αναμέτρησης, Ανδρέας Κούννας (3 γκολ, 1 ασσίστ) στάθηκε στο χρόνο προσαρμογής που χρειάστηκε η ομάδα λόγω της διαφοράς στην επιφάνεια του γηπέδου σε σχέση με προηγούμενους αγώνες. Παρόλα αυτά, όπως ανέφερε, το βρεγμένο τερέν αλλά και το γεγονός ότι οι προηγούμενοι αγώνες διεξήχθησαν σε παρκέ, δεν αποτέλεσαν εμπόδιο για τους ποδοσφαιριστές μας ώστε να πραγματοποιήσουν μιαν εμφάνιση και μια νίκη αντάξια του ονόματος του συλλόγου.

Την σκυτάλη πήρε ο Παύλος Φώκου ο οποίος παρουσιάστηκε εμφανώς ικανοποιημένος από την σταθερή αγωνιστική άνοδο της ομάδας, η οποία επιβραβεύτηκε στο τέλος του πρώτου γύρου, με την τρίτη προνομιούχο θέση. Τόνισε ότι αδιαπραγμάτευτος στόχος της ομάδας σε κάθε παιχνίδι είναι το τρίποντο το οποίο θα βοηθήσει στην άνοδο στην Β’ κατηγορία και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στο βαθμολογικό πίνακα.

Τελευταίος μίλησε ο άτυχος της φετινής χρονιάς, Ανδρέας Μάμας ο οποίος θα παραμείνει παροπλισμένος για 1-2 μήνες λόγω τραυματισμού στον τελευταίο αγώνα με την Α.Π.Ε. Αρακαπά. Ο αρχηγός της ομάδας αναφέρθηκε στην καλή δουλειά που γίνεται από τον προπονητή και το γεγονός ότι υπάρχει διάθεση για περαιτέρω βελτίωση από παιχνίδι-σε-παιχνίδι. Εμφανίστηκε εντούτοις προσγειωμένος παρά την απόσπαση 6 βαθμών από την τέταρτη ομάδα αναφέροντας ότι κάθε αγώνας αξιολογείται διαφορετικά με απώτερο σκοπό η ομάδα να παρουσιαστεί του χρόνου στην Β’ κατηγορία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ