Εφκάλετε νάμι!

Δύσκολη νίκη για την ομάδα μας πόψε που δεν εντυπωσίασε με την απόδοση της… Ας εν τζαι έτσι! Αμα είμαι πρώτος, νικώ τζαι φεύκω που το γήπεδο με παράπονο σημαίνει ότι πάω καλά. Γιατί η κριτική πρέπει να γίνεται στις νίκες και όχι μόνο στις ήττες!

Όσοι λάσσουν ότι δεν έπρεπε να μας δοθεί πέναλτυ, να πιάσουν το βιβλίο «Κανόνες Ποδοσφαίρου για Ηλίθιους» τζαι να θκιαβάσουν. Ε μα δηλαδή, όποτε πιάσει η Ανόρθωση τζείνα που δικαιούται πρέπει να αποδεικνυουμε ότι εν είμαστεν ελέφαντες; Οπότε εν θα μπώ στο παιγνίδι του να αναλύω κανονισμούς, παραγράφους, σελίδες τζαι λέξεις. Τα πράματα εν απλά. ΝΑ ΠΕΛΛΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΥΦΗ.

Οι χωραϊτες δε εφκάλαν νάμι. Ασχολούνται με το τι κάμνουμε εμείς παραπάνω που τες ψοφομαδες τους. Κομπλεξικοί. Οι χόχοι εκάμαν μια νίκη σε 8 αγώνες τζαι φταίει τους η Ανόρθωση, ο Γρίβας, το πραξικόπημα, η ΕΟΚΑ Β, ο κομήτης του χεϊλη τζαι το ημερολόγιο των ίνκας αντί να δουν  ότι η ομάδα τους εν κάμνει ούτε για το φεστιβάλ παπουτσόσυκου. Οπότε οι χόχοι παρακαλούνται να σιωπήσουν, να πιάσουν τα φουσκωτά τζαι τες σικλούδες τους τζαι να παν παραλία. Οι λαστιχάριες να παν στ’ανάθεμαν. Εκαταντήσαν γραφικοί, γελοίοι τζαι τραγικοί. Εν έσιει καν χάζι πλέον να ασχολείτε κανένας μαζί τους.

Άτε παίδες, καλή βδομάδα, καλό κουράγιο σε όλους μας τζαι… 6 τζαι πόψε!

Διατελώ,

Ο Δικηγόρος του Διαβόλου.

Υ.Γ.1 Επιτέλους οι Συμπολίτες εκαταλάβαν το νόημα των μεταξύ μας αγώνων.

Υ.Γ.2 ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  – ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤ’ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ