Ενορχηστρωμένα ηχητικά εφέ

Καλημέρα!

Πέρασε ακόμη μια αγωνιστική και εξακολουθούμε να βρισκόμαστε στην κορυφή, προς δυσάρεστη έκπληξη των υπόλοιπων.

Διαβάζω σήμερα για αμφισβητούμενο πέναλτι, ακούω στα ράδια προσωπικές απόψεις πως δεν έπρεπε να δοθεί, πως ήταν αυστηρό κλπ.

Με λίγα λόγια, ενορχηστρωμένες πορδές.

Αν το ακούσετε στη δουλειά και γύρισαν να σας ρωτήσουν “μα τι ακούεις ρε;” απλά εξηγήστε τους, ότι είναι οι αναλύσεις των «ειδικών» για το πέναλτι που κέρδισε ο Λαβόρδε.

Στο τέλος θα ξεχάσουμε τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου και θα πιστέψουμε πως η Ανόρθωση είναι η πιο ευνοημένη ομάδα στο πρωτάθλημα!

Να’ την φάση εδώ:

Τρεις λόγοι που ενισχύουν το γεγονός πως ήταν πέναλτι:

1) Ο παίκτης της Νέας Σαλαμίνας που ανέτρεψε τον Λαβόρδε, ΔΕΝ διαμαρτύρεται. Αν ήταν πέναλτι-φάντασμα, θα φώναζε και θα έκανε τον κόσμο άνω-κάτω για να βρει το δίκαιό του.

2) Ο Λαβόρδε είναι ένας παίκτης που μας έδειξε στο παρελθόν πως του αρέσει να σκοράρει από αυτές τις θέσεις (βλ. γκολ με ΑΠΟΕΛ πρόπερσι). Αφού ντρίμπλαρε όποιο βρήκε μπροστά του και μπήκε σε καθαρή θέση βολής, γιατί ρίσκαρε να κερδίσει πέναλτι;

3) Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός ήταν ήδη χρεωμένος με κίτρινη κάρτα. Γιατί να ρισκάρει και να πάρει κόκκινη, αφήνοντας εκθετειμένη την ομάδα του;

Και το μπόνους, στο balla.com.cy, βγαίνει ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ διαιτησίας, Περικλής Βασιλάκης και -προς απογοήτευση των υπόλοιπων- για ακόμη μια φορά δηλώνει πως υπήρξε παράβαση.

Οπότε από τους αναλυτές της πλάκας που θέλουν μονάχα την προβολή και που απλά μειώνουν το IQ των οπαδών, μην περιμένετε άλλο παρά από μπούρδες να ακούσετε. Ή μάλλον, μην ασχοληθείτε καν. Δεν το αξίζει. Καλύτερα πηγαίνετε περίπατο ή δείτε ταινία, παρά να χάσετε την ώρα σας και να νεκατωθούν τα στομάχια σας.

Αλλά τι να περιμένεις.

Να φκει πάλε ο Χατζηλιασής, άλλως Chipmunk και να διαμαρτύρεται. Κοιτάξετε τον ύφος:

Btw, ποια η ομοιότητα του Χατζηλιασή με το βιάγκρα;

To τόσο <-> κάμνουν το τόοοοοοοοοσο <------------>.

Anyway. Σήμερα και μέχρι το ματς με την Αγία Νάπα, θα ακούσουμε πολλά ηχητικά… εφέ.

Δεν είναι ανάγκη να μπούμε σε τέτοιου είδους συζητήσεις. Το τι προσπαθούν να κάνουν, το βλέπουμε κάθε εβδομάδα.

Ανό τζι ας μεν με έβρουν ποτέ.

Ο ναυαγός.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ