Διήμερο επαναληπτικών στην πετόσφαιρα

Σήμερα και αύριο τελειώνουν τα ψέματα για άνδρες και γυναίκες στην πετόσφαιρα. Οι αποστολές των ομάδων μας, βρίσκονται ήδη σε Λουτράκι και Μπρατισλάβα αντίστοιχα, όπου έχουν να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο της ανατροπής των εις βάρος μας δεδομένων από τα παιχνίδια στο Θεμιστόκλειο.

Η αρχή γίνεται απόψε, με την ομάδα του Μάριου Κοντού να τα λέει για δεύτερη φορά σε μια βδομάδα με τον Παμβοχαϊκό, θέλοντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη μέτρια εμφάνιση και το 0-3 του πρώτου αγώνα στη Λεμεσό. Ωστόσο, το έργο των πετοσφαιριστών μας αναμένεται δύσκολο, αφού ο αντίπαλος έδειξε πόσο καλή ομάδα είναι, ενώ στο Λουτράκι – όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας – η ομάδα του Βραχατίου αναμένεται ακόμα πιο ισχυρή. Ζητούμενο για μας, να περιορίσουμε στο ελάχιστο τα παιδαριώδη λάθη που έγιναν στο πρώτο ματς, ώστε να έχουμε ελπίδες για τη νίκη. Θυμίζουμε ότι νίκη με οποιοδήποτε σκορ αρκεί, ώστε οι λεβέντες μας να διεκδικήσουν την πρόκριση στους “8” του CEV Cup, στο χρυσό σετ.

Κοντά στην ομάδα, αναμένεται να βρεθούν κοντά στους 100 Μαχητές, οι οποίοι διοργάνωσαν μεγάλη εξόρμηση από Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και φυσικά, Αθήνα.

Παρόμοια τα δεδομένα και για τα κορίτσια μας, που αντιμετωπίζουν αύριο Πέμπτη την Ντόμπρασταβ, στον επαναληπτικό του 0-3 στο Θεμιστόκλειο. Τα πράγματα είναι βέβαια δύσκολα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάλεντζ Καπ μέσα στην Μπρατισλάβα, αλλά ακόμα και μια καλή παρουσία που θα φέρει έστω και ένα κερδισμένο σετ για την ομάδα μας, θα είναι ενθαρρυντική για το μέλλον.

Θυμίζουμε ότι και οι δυο ομάδες μας είναι πρωτοπόρες και αήττητες στον πίνακα του παγκύπριου πρωταθλήματος!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ