Για πρώτη φορά αντίπαλος για πάντα αρχηγός και στις καρδιές μας

Ο αρχηγός των σύγχρονων επιτυχιών της ομάδας μας, ο πιο ολοκληρωμένος Κύπριος ποδοσφαιριστής επιστρέφει στο Αντώνης Παπαδόπουλος για πρώτη φορά, μετά την αποχώρηση του τον Μάη του 2010, αυτή την φορά ως αντίπαλος, και συγκεκριμένα ως βοηθός προπονητής της Νέας Σαλαμίνας. Οι χαρές που ζήσαμε με τον Νίκο αμέτρητες και αξέχαστες, αποτελούσε τον ακρογωνιαίο λίθο όλων των επιτυχιών της περασμένης δεκαετίας, ήταν ο άνθρωπος των ντέρμπι ο άνθρωπος των μεγάλων παιχνιδιών, ήταν ο αρχηγός.

Αποκτήθηκε από την ομάδα μας το καλοκαίρι του 2001 και ήταν παρών σε όλες τις σύγχρονες επιτυχίες της ομάδας μας. Διετέλεσε για χρόνια αρχηγός της ομάδας μας και κατέκτησε με αυτή  τρία κύπελλα (2002, 2003, 2007), δύο πρωταθλήματα (2005,2008), μια ασπίδα (2008). Ήταν στο έπος της Τραπεζούντας, όντας μάλιστα ο άνθρωπος που σημείωσε το πρώτο τέρμα, όπως επίσης και στην ομάδα του 2008 που συμμετείχε στους ομίλους του Champions League. Φόρεσε την φανέλα με τον φοίνικα στο στήθος 170 φορές και ευτύχησε να πανηγυρίσει 40 τέρματα μαζί της.

Σταμάτησε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2009 και μετά την απόλυση του Γερμανού  Μίντετορπ τον Ιούλιο του ίδιο χρόνου ανέλαβε χρέη βοηθού προπονητή για να πάρει το πηδάλιο της πρώτης ομάδας τον Φλεβάρη του 2010 αμέσως μετά την απόλυση του Σέρβου Σλαβο Μούσλιν. Τον Μάιο του 2010 εν μέσω διοικητικής αστάθειας υπέβαλλε την παραίτηση  του.

Η καθιερωμένη τιμητική που γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις δεν πραγματοποιήθηκε λόγω και της κατάστασης που επικρατούσε τότε στην Ανόρθωση, οπόταν αύριο μας δίνεται μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να τον τιμήσουμε τον Νίκο έστω και με  τον χειροκρότημα μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ