Αχ Κούλλα… Έλα με την όπισθεν!

Έλα Κούλλα! Με την… όπισθεν… Μπιπ μπιπ… Έπιασεν σειρά η αεΚΟΥΛΛΑ μας που λέτε ρε κοπέλια. Θυμάστε τι σας είπα πριν λίες ημέρες… Ένας ένας, μεν σπρώχνετε! Η σειρά έχει ως εξής: ΚΟΥΛΛΑ, ΛΟΥΛΛΑ, ΠΕΛΑΤΕΣ. Μία μία όμως. Μα ξέρετε χαρούα που εκάμαν εψές οι λαστιχάριες στο 0 -1; Εφκάλαν δονητές και λοιπά σεξουαλικά βοηθήματα που την χαρά τους. Ως το τέλος του ημιχρόνου όμως, μεν δείτε τι εκάμναν μαζί τους! Να σας πω; Μπιπ μπιιιιππππ μπιιππππ μπιπ. Αφήνω το στην φαντασία σας! Που να ξέρουν όμως ότι σε λίες εφτομάες, θα έχουν και που το πραγματικό το πράμα… The real thing! Λισχιαρούες ε λισχιαρούες!

Άτε αφήνουμεν τες τούτες προς το παρών, αφού είπαμεν, στην σειρά προηγείται η Κούλλα. Το λοιπόν. Είμαστε πολλά πορωμένοι, μα πολλά όμως! Ας εν καλά ο Χατζηλιασής, ο Αντωνίου και οι λοιπές. Θα πάμε λοιπόν στο ΓΣΖ, να το κάμουμε γαλανόλευκο, να δώκουμεν ένα γαουρόπατσο της Κούλλας στα κωλά, και να περιμένουμε τις ψιψίνες. Επεριχαρίσαν καμπόσο τα μαντούθκια, αλλά έχει game over σε λίες ημέρες. Καλή ομάδα η Κούλλα, αλλά… ως δαμέ! Έχει που την μέρα που άνοιξε τούντο Anorthosis24, μόνο νίκες πάμε. Εν έχουμε σκοπό να αφήκουμε την Κούλλα να μας χαλάσει το σερί! Ακούεις Λαβόρδε;

Έχω και μιαν προαίσθηση ότι το νεοκατεστημένο (βλέπε ψιψίνες), θα τις αντινάξει του παραδοσιακού κατεστημένου (βλέπε πελάτες), και θα τους πιάσει παραπάνω το άγχος μετά. Και άμα αγχωθούν τούτες, ξέρετε τι κάμνουν ένεν; Ανίουν τα συρκάρκα, και φκάλουν πάνω κάθε λογής σεξουαλικό αντικείμενο που δουλεύκει με μπαταρίες. Ή και στην πρίζα, εν γούστα τούτα.

Όπως και να έχει, θα επανέλθουμε εντός των ημερών. Μέχρι τότε, adios amigos.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ