Ανόρθωσις – ΑΕΛ: Τα περσινά παιχνίδια

Δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης η ομάδα μας πέρσι απέναντι στην ομάδα της ΑΕΛ. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν 4 φορές πέρσι, δύο παιχνίδια κέρδισε η ομάδα της ΑΕΛ ενώ τα άλλα δύο έληξαν ισόπαλα. Αναλυτικά τα περσινά παιχνίδια:

23/10/2011 – ΑΕΛ – Ανόρθωσις 0-0

Λίγα πράγματα στο επιθετικό κομμάτι έκαναν ΑΕΛ και Ανόρθωση με αποτέλεσμα μοιραία να συμβιβαστούν στο 0-0. Μικρά διαστήματα υπεροχής εκατέρωθεν και καλές στιγμές κυρίως μετά από λάθη και ελάχιστο οργανωμένο ποδόσφαιρο.

ΑΕΛ (Χριστοδούλου): Ντεγκρά, Καρλίτος, Αϊρόσα, Λεγκουέν, Ουόν, Σίλας, Ντεντέ, Εντμάρ(87’ Νικολάου), Μοντέϊρο(79’ Ελευθερίου), Βουό, Καφού

Ανόρθωση (Λέβι): Κοζάτσικ, Σπρόκελ, Κόλιν, Λειβακαμπέσι, Τζανίσιο, Λαμπάν(73’ Ρονκάτο), Μαρκίνιος, Αγκέλοφ, Οκκάς, Ρέζεκ, Κωνσταντίνου(82’ Λαβόρδε)

Τα στιγμιότυπα του αγώνα

12/02/2012 – Ανόρθωσις – ΑΕΛ 0-1

Πολύ πίσω από τις πραγματικές της δυνατότητες παρουσιάστηκε η ομάδα μας στον αγώνα του δεύτερου γύρου. Έκανε πολλά λάθη και έδωσε το δικαίωμα στην ΑΕΛ να μας τιμωρήσει με γκολ του Ντόσα Τζούνιορ στο 84 λεπτό. Η ομάδα μας έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ μετά από άστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βενσάν Λαμπάν.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα

31/03/2012 – Ανόρθωσις – ΑΕΛ 1-1 (play off)

Ισοζυγισμένο το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής των play offs. Η ομάδα μας κατάφερε να ανοίξει το σκορ με το καλημέρα με τον Κρικβέλια μόλις στο 4ο λεπτό. Η ομάδα της ΑΕΛ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 17′ με το Ντεντέ και το αποτέλεσμα να παραμένει στο 1-1 μέχρι το τέλος.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα

05/05/2012 – ΑΕΛ – Ανόρθωσις 1-0 (play off)

Ένα δυνατό παιχνίδι με την ομάδα της ΑΕΛ να καίγεται για τους 3 βαθμούς, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη μετά από ένα δυνατό παιχνίδι που οι δύο ομάδες πρόσεχαν περισσότερο την άμυνα τους. Το σκορ άνοιξε για την ομάδα της ΑΕΛ ο Μπεμπέ στο 74ο λεπτό, έκανε το 1-0 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα

Ας ελπίσουμε ότι η ομάδα μας, αύριο, θα καταφέρει να πάρει τη νίκη όπου θα την κρατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας και επίσης να της δώσει μια μεγάλη δυναμική ενόψει του επόμενου δύσκολου και σημαντικού αγώνα με το ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία, που θα είναι και ο τελευταίος για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ