Αντον Ζλόγκαρ: Ο ψυχρός επαγγελματίας

Σλοβένος διεθνής ποδοσφαιριστής που ήρθε στο νησί μας το Ιανουάριο του 2005 για λογαριασμό της ΕΝΠ, αγωνίστηκε την διετία 2006 – 2008 στην ομάδα μας και ήταν το σύγχρονο αμυντικό χαφ που θέλει η κάθε ομάδα μας. Παίχτης πολυσύνθετος, χαρισματικός με κύρια προσόντα του την απλότητα, την εξαιρετική αίσθηση του χώρου, το πάθος σε συνδυασμό με την ηρεμία και τον επαγγελματισμό. Ήταν μια από τις πολλές μεταγραφές που έκανε η ομάδα το καλοκαίρι του 2006. Αδύνατο να ξεφύγει από το αετίσιο μάτι του Κετσπάγια , έτσι βλέποντας τις εμφανίσεις του με τα χρώματα της ΕΝΠ  απαίτησε την άμεση ένταξη του Ζλόγκαρ στο ρόστερ μας.

Στη δίχρονη παραμονή του στο Αντώνης Παπαδόπουλος, σημείωσε 14 τέρματα σε 55 συμμετοχές και βοήθησε στο μέγιστο βαθμό στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος 2007-2008, του Κυπέλου 2006-2007 και της Ασπίδας το 2007-2008. Αξέχαστο είναι το πρώτο τέρμα που σημείωσε σε βάρος της Cluz στο αλησμόνητο 1-3 στη Ρουμανία, όπως και το τιμητικό τέρμα που σημειώσαμε στο 6-1 εναντίων της Tottenham.

Ως ψυχρός επαγγελματίας προτίμησε το καλύτερο συμβόλαιο που του πρόσφερε η Ομόνοια έτσι αποχώρησε το καλοκαίρι του 2008 από την ομάδα μας με προορισμό την Λευκωσία. Στην τελική  θα το μετάνιωσε καθώς έχασε την μοναδική ευκαιρία που του προσφερόταν  να αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League. Στους πράσινους έκατσε για δύο χρόνια, επόμενος του προορισμός η Αλκή για ένα χρόνο. Από τον καλοκαίρι του 2011 αγωνίζεται στην Ιταλική Pordenone Calcio  ομάδα της Serie D!  Τελείωσε την περσινή περίοδο με 11 συμμετοχές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ