Ανακοίνωση ΠΑΝΣΥΦΙ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝΣΥΦΙ, χαιρετίζοντας την κατάληψη της πρώτη θέσης από την ομάδα μας. Αναλυτικά:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου συγχαίρει όσους συνέβαλαν στο να δούμε το μεγαλύτερο Σωματείο και πρεσβευτή του Ελληνισμού στην Κύπρο, ξανά εκεί που του αξίζει. Εκεί ψηλά μας αρμόζει και εκεί θα παραμείνουμε. Προς το παρόν όμως λέμε τέρμα στα πανηγύρια και βάζουμε μπρος για τον επόμενο αγώνα. Με όλη τη σοβαρότητα που μας διακατέχει συνεχίζουμε και στο τέλος θα μετρήσουμε τι έχουμε κάνει.

Το ερχόμενο Σαββάτο έχουμε άλλο ένα παιχνίδι στο οποίο αδιαπραγμάτευτος στόχος είναι η νίκη. Δεν θα τα λέμε συνεχώς. Απλά θα πάμε εκεί, δεν θα σταματήσουμε λεπτό και θα «χαθούμε» στα πέταλα για άλλο ένα παιχνίδι. Την Παρασκευή πριν τον αγώνα θα υπάρχουν σε όλους τους Συνδέσμους pre-game πάρτι , να τα πίνουμε και να τραγουδάμε για το Φοίνικα. Την μέρα του αγώνα θα μαζευτούμε όλοι στον Κεντρικό τουλάχιστον δύο ώρες πριν και με μεγάλη αυτοκινητοπομπή από την καρδιά της πόλης θα κατευθυνθούμε προς το στάδιο. Όλοι με μπλε ακολουθώντας τις οδηγίες των οργανωτών.
Υ.Γ.1: Μαθητικά εισιτήρια προπωλούνται και στα κατά τόπους οικήματα του Παν.Συ.Φι από χθες.

Υ.Γ.2: Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα τμήματα της πετόσφαιρας για τα επαναληπτικά παιχνίδια στην ευρώπη.

Υ.Γ.3: Ακόμα δεν έπεσε στην αντίληψη μας να γραφτεί πουθενά για «τοπικό» ντέρπι και ελπίζουμε να μην κάνει την εμφάνιση του πουθενά.

Υ.Γ.4: Ένα θέμα το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας είναι ότι κάποιοι κλάφτηκαν από τώρα για τον αριθμό των εισιτηρίων που θα πάρουν την 26η αγωνιστική!!! Εξάλλου μπορεί να μην έρθουν πάλι, όπως πέρσι. Για καλύτερη πληροφόρηση του κόσμου, τα 1300 εισιτήρια που θα παίρνουν από δω και στο εξής στον Ναό ισοδυναμούν με το 13% της χωρητικότητας του γηπέδου. Πολύ απλά δικαιούμαστε το 13% του «δικού» σας γηπέδου. Αναλογούν 2970 εισιτήρια. Τα λέμε.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ – ΠΡΟΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ – ΜΑΧΗΤΕC ‘94

Με εκτίμηση Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ