Ανακοίνωση ΠΑΝΣΥΦΙ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝΣΥΦΙ της ομάδας μας, με αναφορές στο νικηφόρο παιχνίδι που πέρασε, στον επερχόμενο αγώνα και στην αιμοδοσία που διοργανώνει στη Λάρνακα. Αναλυτικά:

«Ο «Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου» δήλωσε παρών μέσα στο γ.σ.ζ και απέδειξε περίτρανα πως ο κόσμος της ομάδας όταν θέλει μπορεί να κάνει πολλά και να σταθεί ασπίδα του Ιστορικότερου Σωματείου στην Κύπρο. Τόσο μέσα στο γήπεδο όπου η ομάδα, μας έκανε περήφανους για άλλη μια φορά όσο και στις εξέδρες όπου σχεδόν 5000 ΜΑΧΗΤΕC κάναμε ακόμα ένα γήπεδο έδρα μας, αποδείξαμε ποιος κάνει κουμάντο.

Αυτά πλέον ανήκουν στον παρελθόν και βλέπουμε τη συνέχεια με αρκετή προσοχή μέχρι να πετύχουμε τον τελικό μας στόχο, που είναι το πρωτάθλημα. Φέτος έχουμε όλα τα φόντα, όχι απλά να το διεκδικήσουμε , αλλά να το σηκώσουμε. Προσηλωμένοι λοιπόν ετοιμαζόμαστε για τους επόμενους που θα φέρουμε στο Ναό και πρέπει να νιώσουν αυτήν την πύρινη αύρα της προσφυγιάς. Αυτήν τη προσφυγιά που την ξέχασαν όταν έπαιζαν και μας «αντιπροσώπευαν» στην Ευρώπη εναντίον του τούρκου κατακτητή. 
 
Όλο το γήπεδο ένα πράμα πρέπει να θυμίζει. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Πρέπει να έχει αυτό το άρωμα της Πόλης του Ευαγόρα που για κάποιους δεν έχει σημασία γιατί οι παππούδες τους και οι γονείς τους δεν ένιωσαν τον πόνο της εισβολής αλλά αντιθέτως επωφελήθηκαν από την κατάσταση αφού ο Πρόσφυγας τους έδειξε τον τρόπο της ανάπτυξης. Όλοι μαζί λοιπόν ακόμα πιο συσπειρωμένοι να γεμίσουμε το ΠΑΠ και να το κάνουμε πραγματική κόλαση. Μαζευόμαστε από πριν στον κεντρικό (όσο το επιτρέπει η ώρα γιατί άρχισαν τα όργανα) και από εκεί θα πορευθούμε με αυτοκινητοπομπή μέχρι το γήπεδο.
  
ΕΤΗΣΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΧΡΙΣΤΑΚΗ ΦΩΤΙΟΥ
Την Παρασκευή 30-11-2012 η ώρα 17:00- 19:00 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια αιμοδοσία εις μνήμη του αδελφού μας Χριστάκη Φωτίου στον Κεντρικό Σύνδεσμο στη Λάρνακα. Καλείστε όσοι μπορείτε να δώσετε το παρών σας σε αυτήν την εθελοντική αιμοδοσία , όπου η κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στο 96571719.
  
Υ.Γ.1 Το σωματείο ανακοίνωσε νέες τιμές διαρκείας(μισή τιμή) τα οποία αφορούν στο υπόλοιπο της χρονιάς και ισχύουν από το επόμενο κιόλας παιχνίδι. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου(http://www.anorthosis.com/news/3543).

Υ.Γ.2 Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει το νέο επίσημο φούτερ του Παν.Συ.Φι όπως και κάποια άλλα προϊόντα.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ – ΠΡΟΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ – ΜΑΧΗΤΕC ‘94
 
Με εκτίμηση Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ