Συγκέντρωση φίλων Ανόρθωσης στη Λευκωσία

Συγκέντρωση φίλων της Ανόρθωσης θα πραγματοποιηθεί αύριο στη Λευκωσία, στην οποία θα παρευρεθούν ποδοσφαιριστές, μέλη του Δ.Σ καθώς και ο προπονητής της ομάδας μας Ρόνι Λέβι. Η επίσημη Ανόρθωση καλεί τους υποστηριχτές της ομάδας να δώσουν το παρών τους στην συγκέντρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο «Καραπατέας», παρά τον κυκλικό κόμβο Κοκκινοτριμιθιάς. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, σας ενημερώνει πως αύριο Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 19:00, θα γίνει συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών του Σωματείου μας στην επαρχία Λευκωσίας.

Η συγκέντρωση είναι ανοικτή για όλους τους Ανορθωσιάτες και θα γίνει στο κέντρο «Καραπατέας», παρά τον κυκλικό κόμβο Κοκκινοτριμιθιάς, και θα αρχίσει στις 19:00. Θα υπάρχει πολυμελής παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας καθώς και ο προπονητής μας Ρόνι Λέβι και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Νταν Αλέξα, Γιάννης Σκοπελίτης, Γιάννης Οκκάς και Βαλεντίνος Σιέλης. Οι φίλοι που θα παρευρεθούν, θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί με τα μέλη του Δ.Σ., να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από τους ποδοσφαιριστές μας.

Καλούμε όλους τους φίλους και υποστηρικτές του Σωματείου μας από την επαρχία Λευκωσίας και όχι μόνο να δώσουν το παρών τους στη συνάντηση και να δείξουμε για άλλη μια φορά ότι η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ είναι μια μεγάλη και ενωμένη οικογένεια».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ