Μέτριοι οι συνδιεκδικητές

αποελ

Σόρρυ για τα μικρά γράμματα ρε παιθκιά αλλα.. you know. Τα λάστιχα είναι φέτος μια μέτρια ομαδα τζιαι τίποτε παραπάνω. Οι πιο ψαγμένοι τζιαι λλιότερο φανατισμένοι λαστιχάριες ξέρουν το, τζιαι συζητούν το τζιαι μεταξύ τους. Trust me. Μπροστά στο περσινό τους ρόστερ το φετινό φαίνεται πολλά φτωχό. Αίλτον, Τρισκόφσκι, Μπόα, Πουρσαιτίδης, Ζορζ, Μαρσίνιο ήταν σίουρα 6 που τους 9 καλύτερους παίχτες του αποελ πέρσι. Οι άλλοι 3 εν οι Μοράις, Πίντο (που ουσιαστικά είναι ο μόνος λόγος που εν 2οι) τζια ο Μαντούκα που στα 33 σχεδόν εν αισθητά χειρότερος που πέρσι. Όση ρέντα τζιαι να έχει ο Ατόρνο με τα χωρκά, Αίλτον έννενι. Όσο βελτιωμένος τζιαι αν εν ο Σταθάκης σε σχέση με πέρσι, Τρισκόφσκι έννενι. Μαρσίνιο – Μπεναχούρ, παρόμοια πράματα, αλλα ο βραζιλιάνος έδωκε σημαντικούς πόντους του αποελ στα ντέρμπι, ο Μπεναχούρ ακόμα. Τζιαι dont even get me started στη σύγκριση Μποα-Νεκτάριου, Σέρτζιο-Πούρσα τζιαι Ζόρζ-Καρυπίδη/Μπόρδα. Τούτα εντζιεν εγω που τα λαλώ, εν οι ίδιοι οι αποελίστες που τον Αύγουστο ήταν στο τσακ να θκιώξουν τον Σέρβο, τζιαι τωρά ουσιαστικά καρτερούν την στραβή να του αρκέψουν πάλε για τις μεταγραφές. Η πιο τρανή απόδειξη εν ότι όσες φορές εν επαίζαν με χωρκό, εφανήκαν οι αδυναμίες. Νεφτσί Μπακού? Nuff’ said.. Απόλλωνας? Το πολύ να δικαιούνταν 1 πόντο έσσω τους. Ομόνοια? Έπρεπε να τις φαν 3-0. ΑΕΚ? Nuff’ said. Μεν μου πείτε για την ΑΕΛ. Βλέποντας τους προχτές η μόνη διαφόρα με τα χωρκά του 3ου γκρουπ εν ο κόσμος της, τίποτε αλλο.. Το μόνο που έχουμε να φοούμαστε που το αποελ, εν τις παρεμβάσεις των… τρίτων, if you know what I mean.

ΑΕΚ

Παρόλο που εφύαμεν με το 3ποντο, εν η πιο δυνατή μας αντίπαλος. Εχει τζιαι ποιότητα τζιαι προπονητή. Εν έχει κανένα game changer, ούτε κανένα μάγο, αλλά εχει 11 παίχτες που ξέρουν που το 5/10 τζιαι πάνω. Κανένας εννεν λιμός. Η νίκη τους στο ΓΣΠ έννεν τυχαία. Εν καθαρό ότι απλώς ήταν καλύτερη που το αποελ μες τη Λευκωσία. Παρόλα αυτά υστερούν σε 2 σημεία. Εν έχουν στόφα πρωταθλητή (ε πού να την έβρουν άλλωστε!) τζιαι εν έχουν ούτε βάθος. Μετά τους 13-14 παίχτες, το χάος. Αμαν η πρώτη αλλαγή σου στην άμυνα εν ο Σεράν, εν πρόβλημα. Αμαν στο κέντρο εν βασικότατος ο Μαραγκός, ο αναπληρωματικός σου μάλλον εν θαν κανένας παιχταράς. Η αλλαγή σου στην κορυφή τζιαι στα άκρα εν 2 μιτσιοί Κυπραίοι τζιαο ο Κούλλης ο Παύλου? Εν γίνεται.. Ε τζιαι είπαμεν, οι βασικοί εν καλοί, εν τζιαι είπα εν χάννουν με τίποτε. Άρα, αμαν έρτουν οι κάρτες τζιαι οι τραυματισμοί εν δύσκολο να κρατηθούν κοντά στον πρώτο οι Σκαλιώτες.

ΑΕΛ

Αν έβαλλα ένα στοίχημα για το πρωτάθλημα εν ότι η ΑΕΛ εν θαν στην 4αδα. Οι λόγοι εν πολλά απλοι. Έν ήδη με +8 παιχνίδια που μας, +12 που την ΑΕΚ τζιαι +6 που τα λάστιχα. Το ρόστερ τους ήταν που ήταν μιτσί τζιαι εστηρίζετουν σε 15 παίχτες, τωρά η 11αδα που κατεβάζουν εν πείθει ούτε τους ίδιους. Οι μεταγραφές τους αν εξαιρέσεις 1-2 παίχτες που εννεν κακοί, οι υπόλοιποι εν κάτω του μετρίου. Εξού τζιαι ούτε προχτές με το λάστιχο που είχαν τόσες απουσίες κάποιοι εν ήταν βασικοί. Ο Σα μάλλον εννεν της μάππας ενώ το περσινό μας παλτό που κάποιοι μας είπαν ότι φέτος εν η χρονιά του εν ανακάλυψε το fountain of youth επειδή έκαμε πρετοιμασία στα 34-35 του! Το σημαντικότερο όμως εν άλλο. Εν το ότι ούτε πέρσι ήταν ούλλο ποιότητα το ρόστερ τους. Απλώς είχαν τα κατάλληλα χαρακτηριστικά για να παίζουν Παμπο-nacchio. Τρέξιμο, ττοππούζι, οργάνωση τζιαι αυτοματισμούς. Α ναι, τζιαι κώλον! Ε αμαν πιντώσεις τα προηγούμενα που είπαμε, με το ότι ο Γιώρκος του Κωστή προσπαθεί να ξεδιπλώσει επιθετικές αρετές στο γήπεδο που παίκτες που η τεχνική τους κατάρτιση εννεν καλή, καταλήγεις σε μια μέτρια ομάδα που ήδη έκοψε αρκετά πίσω. Το μόνο που θέλω ένει να συνεχίσουν τζιαι μαζί μας όπως επαίξαν με το αποελ. Να μεν αθθυμηθούν παμπο-στρατηγικές

Απόλλων, Ομόνοια

Ο Απόλλων συνδιεκδικητής έννενι, αλλά έχει μια συμπαθητική ομαδούα. Στημενή ωραία πλέον που τον Νίκκι, οργανωμένη, που όμως υστερεί σε μερικές θέσεις τζιαι εκτός που τον Χαμντανί εν έχει αλλο παίκτη που μπορεί να σε ενθουσιάσει. Παρόλα αυτά μόνο καλύτερος εννα γίνει, τζιαι έχω την σοβαρή υποψία ότι εννα προσπεράσει την ΑΕΛ. Εν πολλά θετικό ότι τους επαίξαμε ήδη στη Λεμεσό, αλλά πολλά πιθανόν να χρειαστεί να τους ξαναπαίξουμε. Τολμώ να πω ότι ακόμα τζιαι 2η ή 3η θέση μπορούν να διεκδικήσουν. Ως τζιαμέ όμως. Την Ομόνοια κανονικά εν έπρεπε να την αναφέρω επειδή όσο τζιαι αν έδειξε τζιαι κάποια καλά στοιχεία φέτος, στην οικονομική τζιαι ψυχολογική κατάσταση που ενει.. βάρτου ρίγανη. Εν τελειωμένη υπόθεση, τζιαι για να μπουν 4αδα όι μόνο πρέπει να βρουν τρόπο να βρουν ρυθμό τζιαι να κάμουν σερί νίκες, αλλα πρέπει 2 εκ των 3 (αελ, απόλλων, ΑΕΚ) να καταρρεύσουν για να καλύψουν ένα κενό που εν ήδη στους 4, 6 τζιαι 9 βαθμούς. Ο μόνος λόγος που τους αναφέρω εν επειδή έχουν καλές μονάδες στο ρόστερ. Τούτο πρώτα σημαίνει οτι στο ΓΣΠ το παιχνίδι πάλε ενναν δύσκολο, ακόμα τζιαι αν αριστερό μπακ εν ο Σκαραμοτσίνος. Δεύτερο, τζιαι πιο ευχάριστον, εν ότι υπάρχουν 5-6 παίχτες που σε περίπτωση που… το κλείσουν το μαγαζί (τζιαι οι περιπτώσεις Οκκά τζιαι Μπάγεβιτς μπορεί ναν η χαριστική βολή) εν πρέπει να θεωρήσουμε ότι εν τζιαι οι 25 άσχετοι. Το ότι το αποελ έχει στο μάτι τους 3 κυπραίους εν γνωστό αλλά άμαν το σκεφτείτε το θέμα, εν άλλους 2 ή 3 παίχτες της ομόνοιας που μπορεί να έπρεπε να μας ενδιαφέρουν εαν και εφ’όσον φκουν στην πούληση.

Bottom line ρε παιδιά, εν υπάρχει κάποιος που έπρεπε να φοούμαστε. Επαίξαμε 3 που τούντους 5 τζιαι εδέραμεν τους τζιαι τους 3. Τζιαι εδέραμεν τζιαι άλλους 7 που τους υπόλοιπους 8 (για τον 8ο, γειά σου τράττο μου). Αν θέλετε να φοάστε κάποιον να φοάστε τα κέντρα αποφάσεων. Το ρόστερ μας εν συνολικά αρκετά καλύτερο που ΑΕΚ τζιαι αποελ, τζιαι πολλά καλύτερο που τους άλλους 3 που ανάφερα. 3 εν τα ενδεχόμενα

α) να το σηκώσουμε πανηγυρικά

β) να το χάσουμε που την κκελλέ μας

γ) να μας το κλέψουν με αθέμιτα μέσα

Καμμιά ομάδα εννεν ικανή να μας το πιάσει με την αξία της, στις 4 γραμμές του γηπέδου, αν συνεχίσουμε με τούντον ρυθμό. Σοβαρά τζιαι προσγειωμένα πάμε για 2 στα 2, τζιαι έχουμε τους ούλλους ανεξαιρέτως.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ