Ανορθωσιάτες και Ανορθωσιάτισσες σε όλα τα μήκη τζαι πλάτη της γής καλησπέρα σας!

Ενδιαφέρουσα η εβδομάδα που μας περάσε με την Ανορθωσάρα να μας χαρίζει χαρές σε Πετόσφαιρα τζαι ποδόσφαιρο τζαι την δικαστικάρα της ΚΟΠριάς να μας τσακρά τα νεύρα και όχι μόνο!

Ξεκινούμε με την ΑΝΟΡΘΩΣΑΡΑ στη πετόσφαιρα που έπλυνε τη Καστέλλα τζαι επίε τραίνο στον επόμενο γύρο του C.E.V Cup που θα αντιμετωπίσει τα «ξαδελφάκια» μας από το Αιγαίο. Εν καλή ευκαιρία για τους MAXHTEC στην Ελλάδα να κάμουν μια μικρή εκδρομή να στηρίξουν την Ομάδα μας, μιας τζαι έτσι ευκαιρίες εν τες έχουν συνέχεια! Φυσικά εν μπορώ να μεν αναφέρω τζαι τες «ΚΥΡΙΕΣ» μας που επλύνναν τα Δαλίτικα σε ρυθμούς πολυβόλου. Πιέννετε ρε Δαλίτισσες να αρμέξετε καμιά τσούρα τζαι ξαπολάτε το βόλλευ.

Σε ότι αφορά το Κύπελλο, η Ανορθωσάρα σε μια υγιεινή εκδρομή στην Ελεύθερη Επαρχία ΜΑΣ νίκησε τον συμπαθέστατο Ονήσιλο Σωτήρας με 0-2 τζαι επροκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου σχετικά εύκολα. Συγκλονιστική η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο. Πολλά λογικό αν με ρωτάτε! Έπαιζε η ΑΝΟΡΘΩΣΗ σε χωριό της ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ. Λογικό επακόλουθο να πάει ΜΑΖΙΚΑ ο κόσμος να δει την μεγαλύτερη ομάδα της Πόλης τζαι Επαρχίας του να αγωνίζετε. Τζαι θέλω να σταθώ λίο δαμέ. Παλιότερα εγίναν κουβέντες για να μεταφέρουμε την έδρα μας στην Ελεύθερη Αμμόχωστο, ένα σχέδιο το οποίο επάγωσε για διάφορους λόγους. Μεταξύ άλλων αναφέρω τους δκυό πιο σημαντικούς: α) Ο συναισθηματικός τζαι ο φόβος του συμβιβασμού με την κατοχή της Πόλης μας. Β) το οικονομικό. Για να μετακινηθείς πρέπει να κτίσεις τζαι γήπεδο, τζαι για να κτίσεις γήπεδο πρέπει να γοράσεις γή και τα λοιπά. Σε μια παλιότερη έκδοση του Anorthosis Empire ο Κάκος (νομίζω) ανάφερε πως υπήρχαν τζαι τα αρχιτεκτονικά σχέδια για το νέο γήπεδο στη Ελεύθερη Αμμόχωστο. (αν έβρω το τεύχος ενα σας παραπέμψω! ). Η προσωπική μου άποψη εν ότι θα ήταν ιδανικό σενάριο να μεταφερτούμε στην Ελεύθερη Αμμόχωστο για πολλούς λόγους. Ο πρώτος τζαι ο σημαντικότερος εν το να μεν χάσουμε επαφή με τις Ρίζες μας. Μπορεί να μεν έχουμε την πόλη μας αλλά τουλάχιστο εννα αγωνιζούμαστε σε δικά μας χώματα, σε δικά μας μέρη.  Άλλος σημαντικός λόγος εν το να συσπειρωθεί ο κόσμος της επαρχίας ΜΑΣ. Άλλο να χρειάζετε να φκεις highway για να παεις να δεις την ομάδα σου τζαι άλλο να εν έξω που το χωρκό σου το γήπεδο. Τέλος πάντων… Εν πολλά μεγάλο θέμα τούτο τζαι σηκώνει πολλή κουβέντα. Υπόσχουμαι να επανέλθω.

Τζαι πάμε στο πρωτάθλημα! Την Κυριακή υποδεχόμαστε την Νέα Σαλαμίνα για το Βαρωσιώτικο Ντέρμπι. Εν θα πω πολλά πολλά για τον αγώνα. Το τι θέλουμε εν γνωστό. Tρίποντο ΚΑΡΦΩΤΟ. Πέραν τούτου ο αγώνας με τους Συμπολίτες έσιει τζιάλλη σημασία. Ναι, η Σαλαμίνα εν μικρότερης δυναμικότητας αντίπαλος, αλλά τούτο εν μειώνει την σημασία του αγώνα για εμας ΣΑΝ ΒΑΡΩΣΙΩΤΕΣ. Τι εννοώ; Ζούμε στο 2012. 38 χρόνια μετά την εισβολή, 38 χρόνια μακριά που την Αμμόχωστο τζαι το Γ.Σ.Ε τζαι 38 χρόνια που την τελευταία φορά που η ΑΝΟΡΘΩΣΗ τζαι η Νέα Σαλαμίνα αγωνιστήκαν αντιμέτωπες στο Γ.Σ.Ε. Εν σημαντικό να κρατούμε ζωντανή την Πόλη μας μέσα που τούτες τες αναμετρήσεις τζαι ελπίζω έτσι για αλλαγή οι συμπολίτες να φκάλουν τες παροπίδες τους τζαι να τραγουδήσουν μαζί μας το «Χώμα που περπάτησα». Εμείς σαν Ανορθωσιάτες τζαι Αμμοχωστιανοί θα τους υποδεκτούμε σαν Αμμοχωστιανούς τζαι συμπολίτες μας.

Το άλλο σημείο που για μένα τουλάχιστο κάμνει τον αγώνα με τη Σαλαμίνα ιδιαίτερο εν το ότι εβαρέθηκα να θκιαβάζω σε κάτι κωλοφυλλάδες για «τοπικά» ντέρμπι άμα παίζουμε τους αεκτζήδες. ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ τοπικό Ντέρμπι που έχουμε εν τούτο με τη Σαλαμίνα.Με το να μειώνουμε τη σημασία του αγώνα τούτου επειδή ο αντίπαλος μας εν μικρότερης δυναμικότητας αυτόματα διούμε τροφή σε διάφορους «καλοθελητές» να βαφτίζουν τα ματς με την αεκ ως «ΤΟΠΙΚΑ ντέρμπι.»  Οπότε χρειαζούμαστεν ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΘΟΔΟ του κόσμου, πάθος στη κερκίδα τζαι πάθος που τους ποδοσφαιριστές μας.

Μακάρι να έκλεια την στήλη σήμερα δαμέ, αλλά η δικαστικάρα τζαι η ΚΟΠαρα εν με αφήνουν!!!

Σήμερα ετιμωρήθηκε ο Αλέξα με + 2 αγωνιστικές που την δικαστική για τες προκλήσεις imish στη κερκίδα των χόχων. Το πιο αστείο εν το ότι τζείνοι που εshίζουνταν παραπάνω τζαι που τους χόχους για να τιμωρηθεί ο Αλέξα τζαι ο Ρονκάτο εν οι… λαστιχάριες. Ξαφνικά έπιαν τους ο πόνος για τα λευκωσιάτικα αδελφάκια τους που τους εθύμωσαν οι Παίχτες μας. Ε ρε μπόχα η λευκωσία! Τζαι καλά «αιώνιοι».  Ανορθωσιάτη, βάλε καλά μες το μυαλό σου το ότι Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣ σε τούτο το νησί εν η ΑΝΟΡΘΩΣΗ. Οι βλακείες για «αιώνιους» κλπ εν για να χαριεντίζουνται μεταξύ τους τα βουτηρόπαιδα της λευκωσίας τζαι να καπαρτίζει ο ένας του άλλου στο English school την επομένη του el βλάχικο.

Ξέρετε τον λόγο που ετιμωρήθηκε ο παίχτημας έννε; Αντέδρασε μετά που εσύραν τα χτηνά 2 κροτίδες πας τον συμπαίκτη του! Η δικαιοσύνη τους εν μονόπαντη! Απόπειρα δολοφονίας ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης ισούται με τιμωρία άλλου ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης. Αυτά είναι! Γουστάρουμε πόλεμο ρε. Γουστάρουμε ανελέητο πόλεμο. Τζαι ξέρετε γιατί ρε κουφάλες; Επειδή βλέπουμε τον φόβο που σας κυριεύει μετά που κάθε νίκη της ΑΝΟΡΘΩΣΑΡΑΣ. Παν του… βρόντου οι ύποπτες σας συμφωνίες, τα «φιλικά», εξανεμίζουνται τα «πρίμ», κατεβαίνουν σε διαμαρτυρία οι παίχτες σας. Κάθε νίκη της ΑΝΟΡΘΩΣΑΡΑΣ εν κτύπημα στο κατεστημένο σας, τζαι κάθε κτύπημα στο κατεστημένο σας εν ένα βήμα πιο κοντά στην Ολική Επαναφορά του ΦΟΙΝΙΚΑ στη λεωφόρο των Διακρίσεων τζαι κρούζει σας. Κρούζει σας που οι Πρόσφυγες ΚΑΜΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ τζαι χορεύκουν σας στους ρυθμούς τους. Είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα, οπότε… BRING IT ON!

Πάμε στην ΤΣΙΤΑ του Κυπριακού ποδοσφαίρου, τον Χατζηλαστίχ, το αρκόβλημμα που το εδέρναν που ήταν μιτσής τζαι εμείναν του απωθημένα. Επαραπέμψαν τον καθυστερημένο στην δικαστική τζαι αποφάσισε η ΣΤΡΑΟΤΥΦΛΗ «δικαιοσύνη» ότι εν έκαμε κάτι μεμπτό το μωρό… Να ασχοληθώ παραπάνω; Αξίζει; Θα τα πούμε ρε κρετίνε σε 37 μέρες.

Λοιπόν Ανορθωσιάτες μου, αφήνω σας με ευχές για ένα όμορφο σαββατοκυρίακο τζαι την Κυριακή ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ για να στηρίξουμε την ΑΝΟΡΘΩΣΑΡΑ τζαι για να κάμουμε ένα Βαρωσιωτικο γλέντι στη Λάρνακα.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ

Διατελώ,

Ο Δικηγόρος του Διαβόλου.

 

Υ.Γ: Ενόψει του αγώνα αποελ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ τα Ocean Basket Λευκωσίας ανακοίνωσαν ειδικές προσφορές για τους αποελίστες που ακολουθούν πρόγραμμα νηστειών. Εμπήκαμε στην σαρακοστή τζαι ερκούμαστε να σας πασκάσουμε.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ