Εγίνην ο μαζοχισμός συνήθειά μας!

Έκαμεν το χόμπι η Ανόρθωσις να καθαρίζει τα ματς στο 90+. Το… καλόν ετρίτωσεν εχτές στο γσπ. Αλόπως θέλουν να μας έχουν στην πρίζα, για να έχουμεν ένα λόον παραπάνω να φωνάζουμεν τζαι να μεν φεύκουμεν που το 85’ για να γλιτώνουμεν την κίνηση.

Η αλήθκεια εν ότι ο Ολυμπιακός εζόρισεν μας. Εκαταλάβαν ότι εν έχουμεν ύψος στην άμυναν τζ’ επαίζαν μας συνέχεια με σέντρες, όπως τους Εγγλέζους πριν τους μάθει λλίη μάππαν ο Βενγκέρ (ηρεμήστε, εν υποστηρίζω Arsenal). Γενικώς εν εκάμαμεν τζαι το καλύτερο ματς. Το κέντρο μας ήταν αποσυντονισμένο τζαι η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να δώκω εν η μετατόπιση του Σκοπελίτη στην άμυναν, λόγω των απουσιών Ζόρζε, Ίλιτς. Ο Λαμπάν ήταν κακός στο πρώτον ημίχρονον που αγωνίστηκεν, ενώ ο Σπαντάτσιο επίσης δεν ήταν στην καλύτερη του μέρα. Ευτυχώς εν επιερώσαμε την αδυναμία μας στο ψηλό παιχνίδι, αλλά ενδεχομένως ο Λέβις να πρέπει να σκεφτεί σε επόμενες τέτοιες περιστάσεις (απουσία των δύο ψηλών κεντρικών αμυντικών, πτου, πτου, πτου) να χρησιμοποιήσει τον Οικονόμου. Στην τελικήν, ήντα τον εγοράσαμεν;

Μια επιπρόσθετη ανησυχία προκύπτει που το γεγονός ότι τα πλάγια μπακ μας, εν βοηθούν επιθετικά. Καλοί τζαι φιλότιμοι τζαι οι δκυο, εχτές ήταν παλλικάρκα στα αμυντικά τους καθήκοντα, αλλά επιθετικά τίποτε. Ο Σιέλης (τον οποίο γουστάρουμε γιατί εν ο μόνος δικός μας μέστην ομάδα) τρεις σέντρες στα πεζούνια, ο Άντιτς εν αθθυμούμαι αν έρεξεν το κέντρο. Οπότε ο Λέβις πρέπει να τους βελτιώσει σε τούντο κομμάτιν ή να γυρέψει δκυο ακραία μπακ για τον Γεννάρην (εξάλλου τζαι οι δκυο που παίζουν τωρά, ελοαρκάζουνταν για παγκίτες στον προγραμματισμόν).

Έπρεπε να καθαρίσουμεν ομπρίττερα

Στο β’ ημίχρονο, με την είσοδο του Οχαγιόν είχαμε καλύτερη λειτουργία στο κέντρο, αλλά η αδυναμία μας στην άμυνα εξακολουθούσε να δίνει στον Ολυμπιακό δικαιώματα, μέχρι να καθαρίσει στο τέλος ο Ρονκάτο. Μπροστά πάντως, η ομάδα κεντά. Αν οι επιθετικές μας τετράδες [Ιτζχάκι, Σπαντάτσιο (Οκκάς), Λαβόρδε, Ρέζεκ(Ρονκάτο)] ήταν νάκκον πιο τυχερές τζαι πιο προσεκτικές, εμπορούσαμεν να βάλουμεν πολλά παραπάνω τζαι να καθαρίζαμεν που το πρώτον ημίχρονον.

Ο Ιτζχάκις εφάνηκεν να ξέρει πολλή μάππαν τζαι αν αποκτήσει χημεία με τους υπόλοιπους, νομίζω ο Κάλβο δύσκολα εν να ξαναδεί εντεκάδαν. Στα θετικά επίσης, η συνέπεια του Ρέζεκ στο σκοράρισμα. Πολλά χρήσιμο να ξέρεις ότι έσιεις έναν άνθρωπο μέστο γήπεδο, που να ξέρεις ότι αν του δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία, εν να το καρφώσει.

ΥΓ.1: Η προσέλευση του κόσμου ήταν επιεικώς απογοητευτική. Η ομάδα εν πρώτη, παίζει ενδεχομένως το καλύτερο ποδόσφαιρο τούτη τη στιγμή στη βραχονησίδαν, έρκετουν που νίκην επί των hohoes τζ’ οι πλείστοι Ανορθωσιάτες εδκιαλέξαν τον καναπέν τους. Ελαφρυντικά σίουρα υπάρχουν, αλλά μόνο 2.000 αρφούδκια (αισιόδοξος υπολογισμός) εφιλοτιμιθήκαν να έρτουν γσπ. Αντροπή…

ΥΓ.2: Χατζηλιασή, 40 τζαι πόψε. Άρκεψε νηστείαν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ