ΧΟΜΕΝΜΕΝ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ : Η πρώτη εκτός έδρας νίκη της ιστορίας

Πρώτη εκτός έδρας νίκη της χρονιάς, πρώτη εκτός έδρας νίκη της ιστορίας για την ομάδα φούτσαλ της Ανόρθωσης. Η ομάδα σε ματς που διεξήχθη το βράδυ της Πέμπτης νίκησε εκτός  με 2-6 την ομάδα των ΧΟΜΕΝΜΕΝ.

Παρόλο που το σκορ παραπέμπει σε εύκολη νίκη, εντούτοις η επικράτηση μας κάθε άλλο παρά εύκολη ήταν. Παρά το νωθρό ξεκίνημα που πραγματοποιήσαμε, ευτυχήσαμε και πήραμε κεφάλι στο σκορ με 1-0. Το γκολ που σημειώσαμε δε λειτούργησε θετικά, έτσι χρειάστηκε να μας ισοφαρίσουν ούτως ώστε  οι φουτσαλιστές μας να αφυπνιστούν  και να ξεδιπλώσουν στο παρκέ το πλούσιο ταλέντο τους. Η απάντηση μας στην ισοφάριση ήταν άμεση και πολλαπλή, καθώς το 1-1  έγινε 5-1. Πριν το έκτο και τελευταίο  τέρμα της ομάδας  μας μεσολάβησε η προσωρινή μείωση από τους  ΧΟΜΕΝΜΕΝ σε 5-2. Δύο τέρματα για την ομάδα μας πέτυχε ο Κουννάς και από ένα οι Δημητρίου, Φώκκου, Χαρή και Χαραλάμπους.

Με την νίκη αυτή  η ομάδα μας έστω και προσωρινά ,λόγω του παιχνιδιού παραπάνω που έχει, σκαρφάλωσε στην τρίτη προνομιούχο θέση που οδηγεί στην β’κατηγορία.

Επόμενος αντίπαλος μας η εκ  των συνδιεκδικητών για άνοδο ομάδα της Α.Π.Ε.Α Αρακαπά την Παρασκευή 03/11, το ματς θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό Στάδιο Λάρνακας και θα ξεκινήσει στις 20:00.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ