Τυφώνας 11 μποφόρ!

Πραγματικός οδοστρωτήρας η ομάδας στο φουτσαλ, καθώς  συνέτριψε με 11-3 την ομάδα του Α.Ο.Ε Λακαταμιάς. Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, οι φουτσαλιστές μας είναι αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν την αντεπίθεση διάρκειας που χρειάζεται για να πάρουν ένα από τα τρία προνομιούχα εισιτήρια που οδηγεί στην δεύτερη κατηγορία.  Την δίψα και το πάθος που αναμέναμε το ξεδίπλωσαν σήμερα στο κλειστό του Κοινοτικού, αφού παίζοντας  με καθαρό μυαλό και περίσσιο πάθος επέβαλαν από νωρίς τον ρυθμός τους και εξανάγκασαν του δύσμοιρους αντίπαλους σε παθητικό ρόλο.

Παρά την ολοκληρωτική πρωτοβουλία της ομάδας μας χρειάστηκε να σπαταληθεί μισό ημίχρονο για να σκοράρουμε, στο 16ο Δημητρίου με σουτ από το σημείο του πέναλτι σημείωσε το 1-0 στην συνέχεια μέσα στα επόμενα  7 λεπτά  σημειώσαμε ακόμα δυο γκολ  τους Σταύρου και Θεριστή  στο20’ και 23’ αντίστοιχα.  Η ομάδα της Λακατάμιας  πίεσε για κάτι καλό και κατάφερε να μειώσει σε 3-1 και λίγο έλειψε να κάνει και το 3-2 αλλά η κλάση του  κέρβερου τερματοφύλακα μας, Αναστάση Στυλιανού ο οποίος απεχώρησε τραυματίας  δεν τους το επέτρεψε. Στην  εκπνοή του ημιχρόνου ήρθε ο Μάμας με κοντινή προβολή μετά από μίνι μελέ  να σημειώσει το 4-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς καθώς στο 33’ η Α.Ο.Ε μείωσε σε 4-2, οι φουτσαλιστές μας  δίχως ίχνος φόβου έλεγχαν το παιχνίδι και σε μια αντεπίθεση μας στο 39’ ο Κεραυνός από πλάγια σημείωσε το 5-2. Τρία λεπτά αργότερα ο  Σταύρου με κοντινό πλασέ έκανε το 6-2, οι αντίπαλοι μας μείωσαν στην συνέχεια σε 6-3 για να πάρουν ως απάντηση 5 σερί τέρματα  δύο από τον Δημητρίου και από ένα από τους Θεριστή, Σταύρου και Χαραλάμπους.

Μετά το τέλος του αγώνα η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός ήταν διάχυτα τόσο σε διοίκηση  φουτσαλιστές και τεχνικό επιτελείο  όσο και στους 100 πιστούς που βρέθηκαν στα τσιμέντα του Κοινοτικού υποστηρίζοντας την αρρώστια μας.   Επόμενος αντίπαλος οι ΧΟΜΕΝΜΕΝ την Πέμπτη 25/10 στο ΜΕΛΚΟΝΙΑΝ στην Λευκωσία.

Τα γκολ μας

Στο 16’ ο Δημητρίου  με σουτ από το σημείο  του πέναλτι  άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0

Στο 20’ ο Σταύρου μετά από υπομονετική εναλλαγή  της μπάλας  από τους φουτσαλιστές με  σουτ    το 2-0

Στο 23 ‘  ήταν η σειρά του  Θεριστή  να χριστεί σκόρερ καθώς μετά από κλέψιμο βγήκε στην αντεπίθεση και σημείωσε το 3-0

Στο 30’ ο Μάμας  αφότου προηγήθηκε ένα μικρό μελέ  μπροστά από την εστία  με κοντινή προβολή έκανε το 4-1

Στο 39’  ο Κεραυνός από πλάγια με σουτ έκανε  το 5-2

Στο 42’ ο Σταύρου με πλασέ νικά το τερματοφύλακα και κάνει το 6-2

Στο 47’ ο Δημητρίου από πλάγια το 7-3

Στο 48’  ο Θεριστής συνδυάστηκε ωραία με τον Σταύρου και έκανε  το 8-3

Στο 49’ ο Δημητρίου απέφυγε και τον τερματοφύλακα και έκανε  το 9-3

Στο 53’ ο Σταύρου  από κοντά το 10-3

Στο 59’ ο μετά από πάσα του Κεραυνού ο   Χαραλάμπους  προ κενής εστίας κάνει το 11-3 και βάζει το κερασάκι στην τούρτα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ