Τα σενάρια για την 11άδα

Μετά τον αναπάντεχο παροπλισμό του Τόνι Κάλβο τα σενάρια για την ενδεκάδα πάνε και έρχονται, το θέμα είναι αν ο Ρόνι Λέβι επιλέξει απλά αντικατάσταση του Ισπανού  ή θα προτιμήσει να κάνει αλχημείες. Ιτζάκι , Οκκάς και Ρονκάτο μπορούν να αγωνιστούν στο δεξί άκρο ο καθένας του με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ας δούμε λοιπόν τα πιθανά σενάρια που υπάρχει αναφορικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Σενάριο 1 : Μπάρακ Ιτζάκι

Ο Ισραηλίτης  ξέρει  πολλά καντάρια μπάλας αλλά  δεν έχει ούτε παιχνίδια στα πόδια του αλλά ούτε και την καλύτερη αμυντική συμπεριφορά που χρειάζεται η θέση.

Σενάριο 2: Γιάννος Οκκάς

Ο Οκκάς έχει τα ίδια αγωνιστικά στοιχεία με τον Ιτζάκι αλλά με κατά πολύ καλύτερη αμυντική συμπεριφορά, αλλά κατασταλτικό στοιχείο ότι κόντρα στα άκρα της Ομόνοιας χρειάζεται συνεχή τρέξιμο πράγμα που ίσως κουράσει νωρίς τον Γιάννο.

Σενάριο 3: Εβάντρο Ρονκάτο

Ο Βραζιλιάνος  γνωστός και ως νονός της Ομόνοιας αγωνίστηκε στην θέση αυτή πολλές φορές την περσινή περίοδο, υπακούει πλήρως στις εντολές του Ρόνι Λέβι στο αμυντικό κομμάτι αλλά υστερεί  στο 1 προς 1  που έχουν οι δύο προηγούμενοι.

Σενάριο 4: Γιαν Ρέζεκ

Να μην αποκλείουμε φυσικά και το γεγονός ένας από τους προαναφερθέντες να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα ως φορ κορυφής και να μετατοπιστεί δεξιά ο Τσέχος διεθνής Γιαν Ρέζεκ.

Σενάριο 5: Τζουλιάνο Σπαντάτσιο

Τώρα αν ο Λέβι επιλέξει να περιπλέξει τα πράγματα μπορεί να γίνει με επιστροφή του Λαμπάν στην 11άδα και μετατόπιση του Σπαντάτσιο στο άκρο, κάτι παρόμοιο όμως επιχείρησε και στο ματς-τραγωδία με την Ντίλα Γκλόρι και η ομάδα μας είχε βραχυκυκλωθεί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ