Στο 90’ γιατί… πονάει!

Καρδιακούς πάει να μας κάνει η ομάδα μας στα τελευταία παιγνίδια, αλλά την τελευταία στιγμή μας είναι στους αντιπάλους που κάνει δώρο το καρδιακό! Έχουμε και λέμε. Στα τρία τελευταία παιγνίδια, σκοράραμε και στα τρία στο 90+. Την αρχή έκανε ο Ρέζεκ με τον Απόλλωνα, τον ακολούθησε ο… Ρέζεκ και πάλι με την Ομόνοια, ενώ το ίδιο σκηνικό είχαμε και χθες στο ΓΣΠ, όπου την σκυτάλη ανέλαβε ο Ρονκάτο.

Αν εμείς γινόμαστε καρδιακοί, σκεφτείτε τους αντιπάλους! Να τρέχουν, να πιέζουν, να θέλουν την ισοφάριση, και εμείς απλά να είμαστε σαδιστές και να περιμένουμε το τέλος για να το κάνουμε πιο… γλυκό! Αυτή είναι η εξήγηση, δεν γίνεται αλλιώς!

Στο πιο σοβαρό τώρα, η ομάδα δείχνει ότι έχει δυνάμεις για να κυνηγάει μέχρι τέλους αυτό που θέλει, και ιδιαίτερα στα τελευταία λεπτά που ανοίγονται οι αντίπαλες άμυνες. Με τους επιθετικούς που έχουμε, είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε και άλλα τέρματα στα τελευταία λεπτά των αγώνων, ιδιαίτερα όταν ο αντίπαλος θα πιέζει για το τέρμα.

Χθες αν ήμασταν πιο σοβαροί στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα τέρματα, καθώς βρήκαμε πολλές φορές ανοιχτή την άμυνα του Ολυμπιακού, αλλά κάπου στο τέλος το χαλούσαμε. Οι επιθετικοί μας πρέπει να δέσουν ακόμη περισσότερο, και με τους συνδυασμούς και τις τοποθετήσεις που παίρνουν στην αντίπαλη περιοχή, η ομάδα μας σίγουρα στο μέλλον θα γίνει πιο αποτελεσματική.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ