Σπαντάτσιο: Το δεκάρι που θέλαμε

Από τον καιρό του μέγιστου Κινκλάντζε, είχαμε μείνει με το παράπονο γιατί να μην έχουμε ένα ποδοσφαιριστή στην θέση του επιτελικού χαφ που να κάνει την διαφορά στην ομάδα. Καλοί ποδοσφαιριστές στην θέση αυτή ήρθαν, όπως οι Τρίκα και Φερναντέζ, αλλά δεν στέριωσαν στην ομάδα μας. Φέτος όμως, μετά από αρκετά χρόνια, έχουμε επιτέλους τον επιτελικό χαφ που μας δίνει αυτό το κάτι στο παιγνίδι μας που χρειαζόμασταν. Ο λόγος για τον Τζουλιάνο Σπαντάτσιο.

Έχουμε τον ποδοσφαιριστή που έχει την κάθετη πάσα για να αξιοποιήσει τους γρήγορους επιθετικούς μας. Έχουμε τον ποδοσφαιριστή που εκτελεί πολύ καλά στημένα. Αλλά κυρίως, έχουμε τον ποδοσφαιριστή που μπορεί να έρθει από πίσω και να σκοράρει κατά ριπάς, κάτι που έχει κάνει σε εξαιρετικό βαθμό, καθώς έχει σκοράρει ήδη πέντε τέρματα σε τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος.

Ο Βραζιλιάνος είναι το συστατικό που έλειπε στην ομάδα στον χώρο του κέντρου, και μέχρι σήμερα δείχνει να είναι μία από τις πιο επιτυχημένες μεταγραφές των τελευταίων ετών. Αν συνεχίσει έτσι, τότε θα κάνει το έργο μας στον αγωνιστικό χώρο πολύ πιο εύκολο. Με τα τέρματα και τις ασσίστ του, είναι ήδη ένα από τα αγαπημένα παιδιά στο Αντώνης Παπαδόπουλος, και δείχνει ότι μπορεί να γίνει ο ηγέτης της ομάδας και να την οδηγήσει στην κορυφή του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ