Ρίχνονται στην μάχη και οι “Κυρίες” μας

Πέρσι κατέκτησαν πανάξια το κύπελλο και έχασαν το πρωτάθλημα για ένα κακό σετ κόντραστην ΑΕΛ.   Φέτος είναι αποφασισμένες και πεισμωμένες  ότι θα διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω, έτσι λοιπόν το γυναικείο τμήμα βόλεϊ  της ομάδας μας κατεβαίνει με μοναδικό και αδιαπραγμάτευτο στόχο το νταμπλ.

Σε σχέση με πέρσι δεν υπάρχουν ιδιαίτερες αλλαγές στο ρόστερ αφού περά την   προσθήκη   της  διεθνούς κεντρικού Σάντρας Παύλου, ανέβηκαν στην πρώτη ομάδα από τις ακαδημίες του  τμήματος η  Ερίκα Ζεμπύλα και Αλεξία. Προπονητής της ομάδας παραμένει ο καταξιωμένος   Ρώσος Μιχαήλ Ομελτσένκο. Έτσι λοιπόν με ένα ροστέρ που αποτελείται από τις ξένες Τατιάνα Μουντρισκάγια, Μαρίνα Λαβρουκ και Αναστασία Γκόρινα σε συνδυασμό  με τις καταξιωμένες Κύπριες  Κάλια Βασιλείου, Παναγιώτα Κούτα , Σάντρα Παύλου  την αρχηγό Στέλλα Ιωάννου και τις φέρελπις Δαυίδ, Αγγελοπούλου, Οικονομίδου και Ζεμπύλα γίνεται αντιληπτό  ότι στο ρόστερ  συναντιέται η ποιότητα με την εμπειρία και τον νεανικό ενθουσιασμό συστατικά ικανά να οδηγήσουν τον Φοίνικα ξανά στην κορυφή του γυναικείου βόλεϊ.

Αρχή λοιπόν για τις Κυρίες μας το Super Cup, όπου την Τρίτη 14/10  στις 20:00  στο κλειστό του Πανεπιστημίου Κύπρου, κόντρα στην ΑΕΛ  θα κληθούν να κατακτήσουν το πέμπτο super cup στην ιστορία του τμήματος. Για το ματς της Τρίτης δε θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια παρά μόνο προσκλήσεις τις οποίες θα δώσει εκ των προτέρων η εφορευτική επιτροπή και η διοικούσα επιτροπή του τμήματος.

Εν κατακλείδι αναφορικά με τα εισιτήρια διαρκείας, λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στις επόμενες μέρες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ