Πριν τη σέντρα

Μπορεί στον κόσμο της ομάδας μας να έχει προκληθεί αρκετή αναστάτωση μετά τον ορισμό ενός ανεπιθύμητου διαιτητή για να διευθύνει το αυριανό ντέρμπι, ο Ρόνι Λεύι ωστόσο φροντίζει να κρατά τους ποδοσφαιριστές του συγκεντρωμένους στον στόχο, μακρυά από οτιδήποτε άλλο εξελίσσεται γύρω από το παιχνίδι της Κυριακής. Όπως διαπιστώσαμε – και σας μεταφέραμε ζωντανά – από τη χθεσινοβραδινή προπόνηση, το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο, ενώ η πλήρης ενσωμάτωση Ζορζ και Σιέλη στις προπονήσεις έφερε πλατιά χαμόγελα στο τεχνικό επιτελείο.

Όσον αφορά στην 11άδα που θα δούμε να παρατάσσεται στον χλοοτάπητα του “Αντώνης Παπαδόπουλος”, δεν θα πρέπει να αναμένουμε ιδιαίτερες εκπλήξεις. Τα δυο ονόματα που θέτουν υποψηφιότητα να ξεκινήσουν πέραν από τους συνήθεις υπόπτους των τελευταίων παιχνιδιών, είναι των Βενσάν Λαμπάν και Μπαράκ Ιντζάκι. Ο ταλαντούχος χαφ, θεωρείται από πολλούς ως απαραίτητος στη μεσαία γραμμή, προκειμένου η ομάδα μας να κατορθώσει να ελέγχει με περισσότερη ευκολία τον χώρο του κέντρου και να κρατά μπάλες όταν δέχεται έντονη πίεση. Ταυτόχρονα όμως, γεννάται το ερώτημα ποιος εκ των Σκοπελίτη, Αλέξα και Σπαντάτσιο θα μείνει στον πάγκο. Οι δυο πρώτοι φαίνεται να έχουν συνθέσει μια αδιαπέραστη ασπίδα μπροστά από τα μπακ μας, ενώ ο Σπαντάτσιο είναι γνωστός για τις δημιουργικές του εμπνεύσεις που μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή τη ροή του παιχνιδιού. Βέβαια, είναι αλήθεια ότι όταν βρίσκεται υπό στενή επιτήρηση, “κρύβεται” σε μεγάλα διαστήματα των παιχνιδιών.

Στην επίθεση τώρα, ο Ιντζάκι “απειλεί” κυρίως τον Τόνι Κάλβο ο οποίος φάνηκε στα τελευταία παιχνίδια να είναι κάπως πίσω, ιδιαίτερα από πλευράς αντοχών. Η ανάγκη για επιστροφές και βοήθειες στον Άντιτς, άφηνε τον Τόνι νωρίς χωρίς αρκετές δυνάμεις.  Ο Γιαν Ρέζεκ, παρόλο που έλειπε μέχρι και την Τετάρτη από τις προπονήσεις, θα ήταν έκπληξη αν δεν ξεκινήσει στο ματς. Ο Τσέχος διανύει περίοδο δαιμονιώδους φόρμας και σκοράρει ακατάπαυστα εντός και εκτός Κύπρου, τέρματα σπάνιας ομορφιάς!

Ο χώρος στον οποίο είχαμε την μεγαλύτερη ανησυχία λόγω τραυματισμών – η άμυνα – αναμένεται τελικά να μείνει απαράλλακτη. Μπροστά από το Βαλβέρδε, δεν φαίνεται να αλλάζει το δίδυμο Ίλιτς-Ζορζ, ενώ θα τους πλαισιώνουν από δεξιά ο Άντιτς και αριστερά ο Σιέλης. Ούτως ή άλλως, οι επιλογές στην αμυντική γραμμή είναι περιορισμένες και έτσι θα έχουν τα πράγματα τουλάχιστον μέχρι τη μεταγραφική των Χριστουγέννων.

Εις αύριον τα σπουδαία, με τον κόσμο της ομάδας μας να καλείται για άλλη μια φορά να είναι διπλά και τριπλά προσεκτικός, ώστε να μην υπονομεύσουμε την προσπάθεια του Ισραηλινού κόουτς και των ποδοσφαιριστών του, όσες και όποιες προκλήσεις κι αν δεχτούμε από αντιπάλους και… ουδετέρους! Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πέραν από τη νίκη και το τρίποντο, που αναμένεται να δώσουν νέα δυναμική στην ομάδα μας, ώστε με περισσότερη αυτοπεποίθηση να συνεχίσει στο φετινό μαραθώνιο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ