Παναγιώτα Κούτα: Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας!

Το Anorthosis24, δίνει συνέχεια στις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών των αθλητικών τμημάτων της Μεγάλης Κυρίας. Θέλοντας να δώσουμε… ομορφιά στη σελίδα μας, με ιδιαίτερη χαρά, φιλοξενούμε σήμερα την πετοσφαιρίστρια της ομάδα μας, Παναγιώτα Κούτα, λίγο πριν την επίσημη έναρξη της περιόδου.

Anorthosis24: Παναγιώτα, βρίσκεσαι στην Ανόρθωση από το 2010 και ευτύχησες να κατακτήσεις πέρσι το Κύπελλο. Ποιοί οι φετινοί στόχοι που θέσατε σαν ομάδα;

Παναγιώτα Κούτα:  Ναι πέρσι τελείωσε η σεζόν με την κατάκτηση του κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα έτσι και φέτος θέλουμε να ξεκινήσει η καινούρια σεζόν με την κατάκτηση του Σούπερ Καπ απέναντι στην ΑΕΛ. Οι στόχοι της ομάδας μου είναι πάντοτε ψηλοί και πρωταγωνιστικοί.

Anorthosis24: Πέρσι με την έλευση του κ. Ομελτσένκο και την αντεπίθεση διαρκείας που ξεκίνησε, λίγο έλειψε να πετύχουμε την ολική ανατροπή και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Φέτος που τον έχουμε από την αρχή στο τιμόνι μπορούμε να θεωρηθούμε ως πρώτο φαβορί;

Παναγιώτα Κούτα: Είναι από την αρχή μαζί μας ο κ. Ομελτσένκο, κάναμε σκληρή προετοιμασία, είμαστε πανέτοιμες για το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι είμαστε το φαβορί για φέτος.

Anorthosis24: Στα φιλικά νικήσατε κατά κράτος δυο φορές τον Απόλλωνα και μια την Α.Ε.Κ.. Ποιές ομάδες πιστεύεις θα παρουσιαστούν δυνατές φέτος, ικανές για τίτλο;

Παναγιώτα Κούτα: Η δυνατή ομάδα φέτος – μετά από μας φυσικά – θα είναι πιστεύω η ΑΕΛ.

Anorthosis24: Αρχίζει η χρονιά με το Σουπερ-καπ κόντρα στην ΑΕΛ, πού πιστεύεις θα κριθεί το ματς;

Παναγιώτα Κούτα: Το ματς με την ΑΕΛ στο Σούπερ Καπ θα κριθεί στη ψυχολογία πρώτα και μετά στις ικανότητές μας… Πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή και να παίξουμε το βόλευ που ξέρουμε.

Anorthosis24: Ξεκίνησες από το Θοϊ Αυγόρου και πήρες μεταγραφή στην Ανόρθωση. Πόσο εύκολη ή δύσκολη είναι η ανέλιξη της Κύπριας πετοσφαιρίστριας;

Παναγιώτα Κούτα: . Η μεταγραφή μου στην Ανόρθωση ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και είμαι χαρούμενη γι’ αυτό. Δυστυχώς όμως είναι δύσκολη η ανέλιξη κάποιας πετοσφαιρίστριας γιατί στην Κύπρο ακόμα είμαστε πίσω σε όλα τα αθλήματα. Μόνο το ποδόσφαιρο απασχολεί τον κόσμο κι αυτό με λυπεί… Αν έδειχναν περισσότερο ενδιαφέρον και στο βόλεϊ θα ήταν όλα πιο εύκολα.

Anorthosis24: Πόσο δύσκολο είναι να παίζεις βολεϊ στην Ανόρθωση; Τι θυσίες έκανες ;

Παναγιώτα Κούτα: Είναι δύσκολο με την άποψη ότι κάθε μέρα στις 7 θα βρίσκεται στο γήπεδο. Δηλαδή δεν υπάρχει πλέον προσωπική ζωή. Αυτό φυσικά ήταν δική μου επιλογή γι’ αυτό και το αποδέχομαι.(χαμογελάει) Γίνεται πολύ σκληρή δουλειά επίσης, αλλά γι’ αυτό βρισκόμαστε εκεί άλλωστε, για σκληρή δουλειά με αποτελέσματα.

Anorthosis24: Πόσο σημαντική είναι η παρουσία κόσμου στο γήπεδο; Σε αγχώνει ή σου δίνει ώθηση;

Παναγιώτα Κούτα: Η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο επιβάλλεται κατά την άποψή μου. Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου. Καθόλου δε με αγχώνει, ίσα ίσα που με ανεβάζει. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας.

Anorthosis24: Αντιμετωπίσατε πρόβλημα σε έδρα με την παρουσία αντίπαλων;

Παναγιώτα Κούτα: Παρουσιάστηκαν μερικές φορές κάποια μικροεπεισόδια, ευτυχώς όμως δε σταμάτησαν οι αγώνες. Συνεχίζεις το παιγνίδι σου με ψυχραιμία σαν να μη συνέβη τίποτα. Έτσι είναι αυτά.

Anorthosis24: Ποιοι οι στόχοι σου μέσα από την ομάδα;

Παναγιώτα Κούτα: Στόχος μου για την ομάδα είναι δουλειά, δουλειά, δουλειά για να ξεπεράσω τις δυνατότητές μου!

Anorthosis24: Οι προσωπικοί σου στόχοι;

Παναγιώτα Κούτα: Προσωπικοί μου στόχοι… Να ζήσω μια ευτυχισμένη και ήρεμη ζωή μαζί με τον σύντροφό μου, να κάνουμε μια μεγάλη κι ευτυχισμένη οικογένεια. Τον ευχαριστώ που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει.

Anorthosis24: Ένα μήνυμα για τον κόσμο της ομάδας;

Παναγιώτα Κούτα: Χρειαζόμαστε τους φίλους της Ανόρθωσης δίπλα μας. Να είστε κοντά μας να μας στηρίζετε. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας και πραγματικά είστε από τα βασικότερα κομμάτια ενός αγώνα αν η ψυχολογία μας θα είναι καλή ή κακή. Σε κάθε αγώνα δίπλα μας!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ