Πέντε φανέλες του Μποαβεντούρα δώρο

Με γοργούς ρυθμούς φεύγουν τα εισιτήρια του αγώνα με την Ομόνοια όπως αναφέρει το σωματείο σε ανακοίνωσή του, υπενθυμίζοντας πως με τους λαχνούς εισφοράς που θα δίνονται μαζί με τα εισιτήρια, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση και πέντε εκ των κατόχων των λαχνών θα κερδίσουν  πέντε φανέλες του Γουίλιαμ Μποαβεντούρα υπογραμμένες από τον ίδιο. Ο πρώτος τυχερός λαχνός μάλιστα, θα κερδίσει την αυθεντική φανέλα που φορούσε ο Μπόα στον αγώνα με την Ένωση, όπου σκόραρε το τελευταίο γκολ της καριέρας του. Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου:

«Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Ομόνοια που θα γίνει την Κυριακή 21 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» συνεχίζεται κανονικά και τα εισιτήρια φεύγουν με πολύ γοργούς ρυθμούς.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι οι λαχνοί εισφοράς που θα διατίθενται περιλαμβάνουν ως δώρο, μετά από κλήρωση, πέντε φανέλες του Γουίλιαμ Μποαβεντούρα υπογραμμένες από τον ίδιο. Ο δε πρώτος τυχερός λαχνός θα κερδίσει την αυθεντική φανέλα που φορούσε ο «Μπόα» στον αγώνα με την Ένωση, όπου σκόραρε το τελευταίο γκολ της καριέρας του.

Όσον αφορά τα παιδικά εισιτήρια, κανένα παιδάκι δεν θα μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο και κανένα παιδάκι δεν θα μπει σε κερκίδα άλλη από αυτή που δηλώνει το εισιτήριο του. Τα παιδικά εισιτήρια θα φέρουν διαφορετικό χρώμα από τα άλλα εισιτήρια και θα ελέγχονται πολύ αυστηρά. Το ίδιο ισχύει και για όλα τα εισιτήρια των κερκίδων που φέρουν ξεχωριστά χρώματα και θα ελέγχονται αυστηρά από Αστυνομία και Στάδιο έτσι ώστε να αποφευχθούν προβλήματα στις εισόδους.

Στοίχημα για όλους μας είναι να κάνουμε το πρώτο φετινό sold out και να σπρώξουμε την ομάδα μας σε μια ακόμα νίκη. Ταυτόχρονα, ακόμα μεγαλύτερο στοίχημα θα είναι να προστατεύσουμε την ομάδα μας από οποιαδήποτε τιμωρία και πρόστιμα και όλοι μαζί να διασφαλίσουμε τη διεξαγωγή του αγώνα μέσα σε ασφαλή και αθλητοπρεπή πλαίσια.

Σημεία προπώλησης:

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Περίπτερο «Στέφανος», Λεωφόρος Σταυρού 46, τηλ. 22497121.

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπουτίκ Ανόρθωσης στο «Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο», τηλ. 25395420.

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μπουτίκ Ανόρθωσης στο «ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ», τηλ. 24634114.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Παραλίμνι – Περίπτερο «ΑΣΣΙΑ», Λεωφόρος Γρίβα Διγενή 232, τηλ. 23730618.

Ανορθωσιάτες… ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ