Ο Ζούλα πήρε το όπλο του!

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κύπρου είναι από το απόγευμα η ομάδα μας αφού κατέβαλε με 0-2 τον Ονήσιλο μέσα στη Σωτήρα. Σκόρερ και των δύο τερμάτων ο Εμίλ Ζούλα.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό, αφού ο Ρόνι Λεύι επέλεξε να αγωνιστεί με την καλύτερη δυνατή εντεκάδα που είχε στη διάθεσή του, ενώ ο αντίπαλος αποδείχτηκε ένα αξιόμαχο σύνολο που πάλεψε και πίεσε ψηλά, δίχως να τα παρατά. Για την ομάδα μας, που παρατάχτηκε με σχηματισμό 4-2-3-1 κατά τα γνωστά, έπαιξαν οι Βαλβέρδε κάτω από τα δοκάρια, Άντιτς και Σιέλης στα άκρα της άμυνας, Κόλιν και Ίλιτς στα μπακ. Μπροστά τους ο Αλέξα μαζί με τον Οχαγιόν στα χαφ και σε ρόλο επιτελικού ο Οκκάς. Το Ζούλα που ήταν στην κορυφή, πλαισίωναν οι Ρονκάτο και Κάλβο.

Μόλις στο 11′ άνοιξε το σκορ από τον Ζούλα, μετά από κούρσα του Σιέλη, πάσα στον Οχαγιόν και σέντρα του Ρονκάτο που πήρε εν τω μεταξύ τη μπάλα. Παρόμοιους πρωταγωνιστές είχε και το 2ο γκολ της ομάδας μας με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, στο 47′. Ο Οχαγιόν πέρασε στο Ρονκάτο μέσα στην περιοχή, ο Βραζιλιάνος δεν μπόρεσε να πιάσει το σουτ, έδωσε ύψος στην μπάλα, που όταν τελικά κατέληξε στο Ζούλα με το αριστερό δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στο Λιοτατή.

Χρόνο συμμετοχής πήραν επίσης οι Ιντζάκι αντί Κάλβο και Οικονόμου αντί Άντιτς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ