Οι φετινές σφαγές της διαιτησίας

Με 13 βαθμούς σε πέντε αγώνες, είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία συγκατοικώντας με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, με την ομάδα μας να έχει όμως την καλύτερη επίθεση. Μπορούσαμε όμως για το απόλυτο των βαθμών αν μας άφηνε ο Τράττος στο παιγνίδι με το Παραλίμνι, μπορούσαμε όμως να χάσουμε και άλλους βαθμούς όπως στο παιγνίδι με τον Απόλλωνα, με την εχθρική διαιτησία που αντιμετωπίσαμε. Φέτος, αν εξαιρέσουμε τα παιγνίδια με Πάφο και Δόξα, στα υπόλοιπα τρία οι διαιτητές έκαναν τα πάντα για να μας ανακόψουν, με τον Τράττο να το πετυχαίνει. Έχουμε και λέμε:

Ανόρθωση – Παραλίμνι

Στο συγκεκριμένο παιγνίδι, αντί να αγωνίζεται το Παραλίμνι με εννέα ποδοσφαιριστές με τα αντιαθλητικά τους χτυπήματα στους ποδοσφαιριστές μας, βρεθήκαμε να παίζουμε με δέκα μετά από κόκκινη στον Ιτζάγκι για φάουλ που και η κίτρινη θα ήταν αυστηρή. Γενικά η συμπεριφορά του Τράττου ήταν εχθρική, ενώ οι βοηθοί ανέκοψαν πολλές φορές την ομάδα μας με ανύπαρκτα οφσάιντ.

Ανόρθωση – Αλκή

Ακόμη ένα παιγνίδι όπου οι ποδοσφαιριστές μας δέχθηκαν αντιαθλητικά μαρκαρίσματα χωρίς να τιμωρούνται, ενώ για να πάρει την κόκκινη ο ποδοσφαιριστής της Αλκής έπρεπε να χτυπήσει εν ψυχρώ τον Αλέξα (Σανταμαρία). Σε ένα παιγνίδι όπου έπεφταν κλωτσιές από τους ποδοσφαιριστές της Αλκής, στο τέλος είχαμε τις ίδιες κίτρινες, κάτι που φανερώνει ακόμα μία φορά το πόσο εύκολα τιμωρούν τους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης, όταν για παράδειγμα το ΑΠΟΕΛ στις πρώτες πέντε αγωνιστικές έχει συνολικά 8(!) κίτρινες κάρτες. Επίσης, με την  είσοδο του Οκκά στο παιγνίδι, του ακυρώθηκε καθαρό τέρμα με λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ.

Απόλλωνας – Ανόρθωση

Όλη η Κύπρος είδε τι έγινε στον αγώνα του Τσιρείου την Κυριακή. Σε τρεις περιπτώσεις χαρίστηκε η κόκκινη σε ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, ενώ στην μία περίπτωση και ενώ ο διαιτητής πήγε να βγάλει την δεύτερη κίτρινη, ο τέταρτος του είπε να μην την δείξει. Υπάρχει και ένα πέναλτι στον Οκκά που μπορούσε να δοθεί, αλλά γενικά η διαιτησία και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν απίστευτα προκλητική.

Σημείωση: Εμείς το μόνο που ζητάμε από την διαιτησία είναι το 50-50. Δεν θέλουμε να ευνοούμαστε, όπως και δεν θέλουμε να αδικούμαστε, που δυστυχώς μόνο αυτό γίνεται φέτος. Η ομάδα πρέπει να δράσει παρασκηνιακά για να πάρει το 50-50, γιατί όσο είμαστε από πάνω τους, τόσο πιο επίμονα θα θέλουν να μας κατεβάσουν. Ακόμη και έτσι όμως, δείξαμε με τον Απόλλωνα ότι έχουμε την ομάδα για να νικήσουμε και απέναντι σε 14, όχι μόνο σε 11. Σκληρή δουλειά, και τον Μάη θα πανηγυρίζουμε τον τίτλο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ