Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια

Το 1994 είχαμε κερδίσει το τελευταίο μας πέναλτι εναντίον της Ομονοίας. Από τότε η Ομόνοια κέρδισε 21 πέναλτι και εμείς 2. Το ένα με ξένο διαιτητή το 2010 και το άλλο την περασμένη Κυριακή. Να μην ξεχνάμε ότι αυτά τα 18 χρονιά εμείς πήραμε 7 πρωταθλήματα και μπήκαμε στους ομίλους του Champions League (με τον δύσκολο τρόπο) ενώ η ομόνοια πήρε 3 πρωταθλήματα και στην Ευρώπη η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν η πρόκριση επί της ΑΕΚ Αθηνών  με το πέταγμα της χήνας που μες τον φούρνο.

Όσον άφορα τις κόκκινες κάρτες, αυτά τα 18 χρονιά εμείς έχουμε δεχθεί σε αγώνες με αντίπαλο την Ομόνοια πέραν των 22 κόκκινων καρτών και η αδικημένη κατά τα αλλά Ομόνοια 4 η 5.

Σε αγώνες μας στο ΓΣΠ με αντίπαλους τις ομάδες της Λευκωσίας οι κόκκινες κάρτες που δεχθήκαμε από το 2000 και μετά, είναι ρεκόρ ανά το παγκόσμιο. Καμία άλλη ομάδα στον κόσμο δεν έχει δεχθεί τόσες κόκκινες κάρτες σε ένα συγκεκριμένο γήπεδο.

Όσον άφορα τα στατιστικά μας με το ΑΠΟΕΛ για πέναλτι, κόκκινες και γκολ από θέση οφ- σαϊντ, που θα ακολουθήσουν σε άλλη επιστολή, θα φρίξετε όταν τα διαβάσετε. Προκαλώ οποίον θέλει να κάνει την δική του έρευνα και να με διαψεύσει αν μπορεί!

Ο κόσμος ας κρίνει ποιοι αδικούνται. Να μην σας θυμίσω ακόμη την διακοπή εις βάρος της Ανόρθωσης αγώνα με την Ομόνοια για μισό ξεσφιγμένο λεμόνι, από αυτά που σου δίνουν όταν αγοράσεις κούπα.

Υ.Γ.: Όσον άφορα τις διαμαρτυρίες της Ομονοίας για το παιχνίδι της Κυριακής, ένα παιχνίδι που η διαιτησία ήταν υπέρ της ομονοίας με σκανδαλώδη τρόπο! Βλέπε κόκκινη στον Σοάρες στο 1’, στον Σπούγκιν στο 6’, αργότερα στον Αγκουιάρ, δεύτερη κίτρινη στον Σπούγκιν στο β’ ημίχρονο και την πιο χαρακτηριστική τριπλή κόκκινη κάρτα στον Σοάρες στο τελευταίο δεκάλεπτο. Τις δυο φάσεις με τις κόκκινες κάρτες του Σοαρες που «απέκρυψε» ο περίφημος, δικαιότατος σχολιαστής φάσεων Κυπριανίδης, ο ειδικός που δεν ξεχωρίζει ότι το αριστερό πόδι κάποιου ανθρώπου είτε μπροστά το δεις,  είτε από πίσω, είτε mirror image είναι πάλι αριστερό πόδι. Που για όσους θυμούνται τις διαιτησίες του θα θυμούνται πόσον σεβόταν την Ανόρθωση. Που αν υπήρχε φυλάκιση για του κακούς διαιτητές, αυτός δεν θα ήταν ούτε καν ισόβια αλλά θανατοποινίτης μαζί με τον άλλο τον διευθυντή διαιτησίας Κωστάκη Κωνσταντίνου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ