Νεκατσιώ σας

Το κυπριακό πρωτάθλημα τζαι ούλλες του οι συνισταμένες βρωμούν πτωματίλλα τζαι σαπίλλα.

Που την μια τα φιλικά μεταξύ των λευκωσιατών, οι πριμοδοτήσεις του παπά στον γιό, οι ανίερες συμμαχίες για να μας κτυπήσουν, εντολοδόχοι διαιτητές που κατεβαίνουν στα γήπεδα με μόνη εντολή το «κόψετε πόντους της Ανόρθωσης»,  πιέσεις που την κουφή την διτζέφαλη για παραπομπή ποδοσφαιριστών μας στη δικαστική της ΚΟΠριάς. Μια δικαστική επιτροπή που φκάλλει αποφάσεις για να ευνοήσει τους νεροκουβαλητές του συστήματος ενώ παράλληλα στερεί που μικρότερες σε δύναμικότητα ομάδες όπως η Νέα Σαλαμίνα το δικαίωμα για κάτι καλύτερο, παραιτήσεις μελών της δικαστικής που αφήνουν εκτεθειμένο ολόκληρο το σύστημα ΣΑΣ, πέναλτυ που γίνονται γαργάρα (που είσαι σήμερα Χατζηβλάκα;). Νεκτσιώ σας. Νεκατσιώ που σας θωρώ, νεκατσιώ που κάθε φτομάδα θωρώ τες μούρες σας στες κωλοφυλλάδες, λυπούμαι που το όνομα της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ μπαίνει δίπλα που τα ονόματα των βρωμοσωματείων τζαι βρωμοεταιρειών σας, αηδιάζω που συμμετέχουμε σε τούτο το ψευδεπίγραφο πρωτάθλημα, αλλά γουστάρω που σας διαλύω σε δικό σας γήπεδο, γουστάρω να σας θωρώ με σκυμμένες κεφαλές, ηδονίζομαι να σας βλέπω να προσκυνάτε την Γαλανόλευκη Φανέλλα της Ανόρθωσης τζαι να υποκλίνεστε στο μεγαλείο του Φοίνικα της Αμμοχώστου. Είμαστε τζιαμέ ρε ρουφκιάνοι, πολεμούμε ρε ριψάσπιδες, επιμένουμε τζαι στο τέλος της μέρας νικούμε. Σηκώνουμε τρόπαια σε ξένες πόλεις, πανηγυρίζουμε στους δρόμους σας, βάφουμε κάθε σαββατοκυρίακο τα γήπεδα σας μπλε, χαλούμε τα σχέδια τζαι τες κουμπαριές σας.

Γιαυτό δεν μας γουστάρουν. Θα ήταν ευχής έργον για τούτους τους ξημαρισμένους αν δεν υπήρχαμε, θα ήταν χαρά τους αν μας εδιέλυε το ΄74 η εισβολή. Ανορθωσιάτη, το ’74 οι πατεράδες τζαι οι παππούδες μας εκρατήσαν την Ανόρθωση ζωντανή με θυσίες. Εν μας εγονατίσαν οι τούρτζοι, εννα μας γονατήσουν οι φλώροι τζαι τα διαπλεκόμενα τους;

Όλοι δίπλα στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ αύριο, για να πάρουμε το διπλό κόντρα σε κόρακες, πριμοδοτημένους, διορισμένους, προσκυνημένους, γιούδες, κόρες τζαι εταίρες .

Διατελώ,

Ο Δικηγόρος του Διαβόλου.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ