Μπάρακ Ιτζάκι

Στο  Ισραήλ μιλούσαν για μεγάλη πάστα ποδοσφαιριστή, στα φιλικά που αγωνίστηκε κόντρα σε Αλκή και Οθέλλο Αθ. έδειξε στοιχεία πρωτοκλασάτου ποδοσφαιριστή που ξέρει πολλά καντάρια μπάλας και αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια είτε στον άξονα είτε στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Λόγω ανωτέρας βίας (Γεια σου Τράττο) κατάφερε να αγωνιστεί μόνο λίγα λεπτά στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής όπου και αποβλήθηκε κακήν κακώς. Δικαίωμα συμμετοχής ανάκτησε την προηγούμενη εβδομάδα  κόντρα στην Ομόνοια αλλά η ροή του ματς δεν επέτρεψε στον Λέβι να τον χρησιμοποιήσει.

Σήμερα λόγω της ανετοιμότητας του Τόνι Κάλβο,  πήρε φανέλα βασικού και φρόντισε από πολύ νωρίς να επιβεβαιώσει τις συστάσεις που τον συνοδεύουν. Αρκετά δραστήριος και ουσιώδης, εξαιρετικός στο ένας εναντίον ενός, μυαλωμένος στο παιχνίδι του και με διαύγεια σκέψης στις μεταβιβάσεις του. Σέρβιρε στο πιάτο του Λαβόρδε το πρώτο γκολ, δείχνοντας απίστευτο αλτρουισμό και ομαδικό πνεύμα.

Ξεκάθαρα πλέον μετά την αποψινή εμφάνιση του Ιτζάκι, ο Ρόνι Λέβι θα πονοκεφαλιάζει ακόμη περισσότερο για τους ποδοσφαιριστές που θα πλαισιώνουν την επιθετική γραμμή της ομάδας μας, καθώς στην διάθεσή του έχει πλειάδα ποιοτικών ποδοσφαιριστών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ