Μία οικογένεια οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας

Ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά της φετινής ομάδας, είναι ότι οι ποδοσφαιριστές συμπεριφέρονται σαν να είναι μία οικογένεια, κάτι πολύ σημαντικό για μία ομάδα που έχει υψηλές βλέψεις. Ακόμη και στο φιλικό με την Αλκή, οι ποδοσφαιριστές πανηγύρισαν όλοι μαζί τα τέρματα λες και είναι κρίσιμος αγώνας πρωταθλήματος. Φυσικά και το συμβάν με τον Μποαβεντούρα, συσπείρωσε όλους τους συμπαίκτες του. οι οποίοι θέλουν να πανηγυρίσουν και τον τίτλο για τον αγαπημένο τους Μπόα.

Στα αποδυτήρια υπάρχει η απόλυτη αρμονία, και αυτό μπορούμε να το δούμε και από τις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών μας. Για παράδειγμα, ο Ρονκάτο που δεν αγωνίστηκε λεπτό στο πρωτάθλημα φέτος, πανηγύριζε την νίκη στο Τσίρειο αγκαλιά με τον προπονητή της ομάδας, ενώ μέχρι τώρα δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα στα αποδυτήρια. Μπορούμε να θυμηθούμε όταν ο Λέβι έδιωξε τον Λαβόρδε από την προπόνηση, που είναι και το μεγάλο αστέρι της ομάδας, αλλά ο Κολομβιανός  κάθε παιγνίδι δίνει τα πάντα για την ομάδα.

Όσο καλή και να είναι μία ομάδα, αν δεν υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια τότε η αποτυχία είναι πιο κοντά από την επιτυχία. Και ευτυχώς για την ομάδα μας, το κλίμα στα αποδυτήρια είναι οικογενειακό, και αυτό αποτυπώνεται σε κάθε παιγνίδι στον αγωνιστικό χώρο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ