Λαβόρδε vs Ομόνοια: Δύσκολα ηττάται αλλα εύκολα τον τιμωρούν..

Ο Κολομβιανός ήρθε στην ομάδα το καλοκαίρι  του 2010  και μέχρι σήμερα βρέθηκε αντιμέτωπος με την Ομόνοια σε 5 συνολικά αναμετρήσεις.

Σε αυτές τις πέντε αναμετρήσεις ο Κολομβιανός πανηγύρισε την νίκη 2 φορές, ισάριθμες φορές τα ματς έληξαν ισόπαλα και μια φορά ηττηθήκαμε. Δέχθηκε την κίτρινη κάρτα 4 φορές και μια φορά την κόκκινη!!

Αναλυτικά οι 5 εμφανίσεις του Ρικάρντο Λαβόρδε

27/02/2011  Ανόρθωση – Ομόνοια  (0-0)

Σε ένα παιχνίδι που η αντίπαλος μας γλύτωσε καθαρά από τύχη την ήττα ο Λαβόρδε αγωνίστηκε για 60’ λεπτά πριν αντικατασταθεί από τον Λιουμπίνκοβιτς,  ήταν από τους διακριθέντες και ταλαιπώρησε αφάνταστα τους αμυντικούς της Ομόνοιας.

03/04/2011 Ομόνοια – Ανόρθωση (1-0)

Αυτό το ματς θα το θυμόμαστε παραπάνω για τις καιρικές συνθήκες παρά για την κρισιμότητα του, ο  κολομβιανός ζογκλέρ  ο οποίος χρεώθηκε με κίτρινη κάρτα αγωνίστηκε για 53 λεπτά  και αντικαταστάθηκε από τον Οκκά

08/05/2011 Ανόρθωση – Ομόνοια (0-0)

Αδιάφορο ματς στα πλαίσια της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Αμφότερες οι ομάδες το είδαν σαν αγγαρεία. Σε αυτό το ματς ο Λαβόρδε αγωνίστηκε για 21 λεπτά ως αλλαγή αντικαθιστώντας τον Οκκά. Τέσσερα λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι ο Λαβόρδε χρεώθηκε με κίτρινη κάρτα

21/01/2012 Ομόνοια – Ανόρθωση (0-1)

Νίκη επί της Ομόνοιας μετά από 8 χρόνια μέσα στο Γ.Σ.Π με τον Κολομβιανό να είναι ο κορυφαίος της ομάδας, και να σερβίρει το γκολ στον Ρονκάτο. Ο διαιτητής τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τον Λαβόρδε στο 61’.  Στο 88’ λίγο μετά την επίτευξη του γκολ μας,  ο Βαλεντίνος Σιέλης πέρασε στην θέση του Κολομβιανού.

21/04/2012 Ομόνοια – Ανόρθωση (1-2)

To ματς  ήταν για την 3ή αγωνιστική των play-off. Πρωταγωνιστής και σε αυτό το διπλό της ομάδα μας  επί των πράσινων  ο Λαβόρδε, μόνο που ούτε σε αυτό το παιχνίδι γλύτωσε το ποινολόγιο των διαιτητών καθώς ο Κολομβιανός αποβλήθηκε στο 78’.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ