Λέβι, ήρθε η ώρα να κάνεις τα μαγικά σου

Χωρίς τους δύο από τους κεντρικούς μας αμυντικούς θα πορευτούμε τον επόμενο μήνα, καθώς Ζόρζε και Κόλιν λόγω τραυματισμού δεν θα μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Δηλαδή στην καλύτερη περίπτωση, θα χάσουν τα παιγνίδια με Ολυμπιακό, Σαλαμίνα, Αγία Νάπα και Εθνικό. Ενώ στο επόμενο παιγνίδι με τον Ολυμπιακό, θα απουσιάζει επίσης και ο Ίλιτς ο οποίος δέχθηκε την κόκκινη κάρτα στο παιγνίδι με την Ομόνοια. Δηλαδή πάμε στο παιγνίδι με τον Ολυμπιακό χωρίς κανένα κεντρικό αμυντικό!

Και εδώ είναι που θα φανεί η μαγκιά του Λέβι. Ο προπονητής της ομάδας θα πρέπει να παρατάξει μία εντεκάδα ανάγκης, με μία αμυντική γραμμή με πολλά ερωτηματικά. Άλλο είναι να έχεις να αντικαταστήσεις έναν κεντρικό αμυντικό, και άλλο να αντικαταστήσεις τρεις! Υπάρχει ο Οικονόμου, ο οποίος μέχρι σήμερα δεν αγωνίστηκε σε επίσημο παιγνίδι.

Ποιες είναι οι λύσεις πλέον; Μία λύση είναι ο Οικονόμου όπως προαναφέραμε. Σοβαρή υποψηφιότητα θέτει ο Σκοπελίτης, αλλά και ο Σιέλης. Κάτι τέτοιο όμως θα αφήσει την ομάδα χωρίς αριστερό μπακ, όπου μπορεί σαν λύση ανάγκης να δούμε εκεί τον Λαμπάν, ίσως ακόμη και τον Οχαγιόν. Υπάρχει και ο Άντιτς, αλλά μένουμε χωρίς ποδοσφαιριστή από τα δεξιά, εκτός τον νεαρό Πορτογάλο Αλμέιδα.

Τις επόμενες ημέρες θα δούμε τον τρόπο με τον οποίο θα προσπαθήσει ο Λέβι να καλύψει το μεγάλο κενό που δημιουργήθηκε στην θέση των κεντρικών αμυντικών. Το ματς με τον Ολυμπιακό ήταν που θα ήταν δύσκολο(εμείς δεν θα παίξουμε φιλικό…), αλλά τώρα με τις απουσίες το έργο μας γίνεται ακόμη πιο δύσκολο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ