Η παράπλευρη επιτυχία του Λέβι

Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Ρόνι Λεβί που έχει περιθωριοποιηθεί είναι το γεγονός ότι έχει δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον που ο καθένας βάζει την ομάδα πάνω από τον εαυτό του.

Αρχής γενομένης από τον Βαλεντίνο Σιέλη, τον ίδιο ποδοσφαιριστή που έγινε αλλαγή στην αλλαγή σε φιλικό στην αρχή της χρονιάς, αλλά τώρα παρουσιάζεται πιο ώριμος και παραγωγικός από ποτέ. Ο Ρόνι Λεβί έπαιξε και δικαιώθηκε με το να δώσει φανέλα βασικού στον νεαρό Κύπριο διεθνή και αυτός έχει φροντίσει να την πάρει σπίτι του (με εξαίρεση σήμερα που την έριξε στην κερκίδα μετά το πέρας του αγώνα).

Στην συνέχεια συναντούμε τον νέο “τατά” των Κινέζων, Εβάντρο Ρονκάτο ο οποίος ήταν στην πρώτη γραμμή των πανηγυρισμών στις φετινές επιτυχίες και εν τέλει στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων σήμερα που κλήθηκε τελευταία στιγμή να αγωνιστεί στο δεξί άκρο της επίθεσης. Μια θέση που υπηρέτησε στο μεγαλύτερο μέρος της περσινής χρονιάς, μια θέση που θα λέγαμε ότι δεν του πάει τόσο όσο αυτή του επιθετικού κορυφής. Παρόλα αυτά έτρεξε ακατάπαυστα βοηθώντας τον Άντιτς στο ντουμπλάρισμα των μαρκαρισμάτων Εφραίμ και Χριστοφή.

Τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του Γιούργκεν Κόλιν τον έθεσαν μετά το ευρωπαϊκό στραπάτσο εκτός ενδεκάδας εντούτοις σήμερα που κλήθηκε να επανέλθει, έπαιξε και για τον … τραυματία Ζόρζε. Η παρουσία του ταχύτατου Ολλανδού αμυντικού θα κριθεί και στο άμεσο μέλλον μιας και με τον Πάολο να έχει υποστεί υποτροπή και τον Ίλιτς τιμωρημένο, θα έχει πολύ δουλειά.

Αφήνουμε τελευταίο αλλά όχι έσχατο τον, εκ των αρχηγών, Γιάννη Σκοπελίτη ο οποίος ήρθε στην ομάδα φουριόζος σαν να ήταν χθες που αγωνίστηκε με τον … Ολυμπιακό Πειραιώς στο Καραϊσκάκη. Ιδιαίτερα η περίπτωση του Ελλαδίτη φανερώνει και την αξιοκρατία με την οποία περιβάλει τους ποδοσφαιριστές του ο προπονητής μιας και με την περιθωριοποίηση (για λόγους τακτικής και μόνο) του Λαμπάν, θα περίμενε κανείς ότι θα έδινε ευκαιρίες στον Οχαγιόν που αποτελεί και προσωπική του επιλογή.

Και έπεται συνέχεια μιας και τις (πραγματικές) δυνατότητές τους δεν έδειξαν ακόμα οι Ινζάγκι, Ζούλα, Οχαγιόν, Γιώργος Σιέλης και Οικονόμου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ