Ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης

Μπορεί να έχασε η Ανόρθωση στην Καστέλα από την ομώνυμη ομάδα με 3-0 σετ, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα μας πάλεψε και κατέθεσε ψυχή, φάνηκε άτυχη στις λεπτομέρειες, ειδικά του πρώτου σετ και κάποια λάθη προς το τέλος του, της στέρησαν τη δυνατότητα να εκπλήξει τους Κροάτες. Έδειξε όμως ότι η διαφορά δυναμικότητας δεν είναι τόσο μεγάλη, έτριξε τα δόντια στον αντίπαλο και, στον επαναληπτικό, πιο έτοιμη και με τη βοήθεια του κόσμου μας, μπορεί για την υπέρβαση.

Η πρόκριση πάει στους Κροάτες μόνο αν σημειώσουν και δεύτερη νίκη. Σε διαφορετική περίπτωση, νίκης δηλαδή της ομάδας μας με οποιοδήποτε αποτέλεσμα, η πρόκριση κρίνεται στο λεγόμενο χρυσό σετ. Εκεί, που όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά!

Ο επαναληπτικός είναι ορισμένος για την ερχόμενη Τρίτη, 30/10, στο Θεμιστόκλειο. Εκεί, καλείται ο κόσμος μας να δώσει βροντερό παρών και να συμπαρασύρει με τον ενθουσιασμό την ομάδα στη νίκη-ανατροπή!

Ανόρθωση  (Μάριος Κοντός): Σμιθ, Οικονομίδης, Χρυσοστόμου Γ., Γεωργίου, Μοντόγια, Κοντός, λίμπερο-Αντωνίου-Πλατρίτης, Παναγιωτίδης, Χρυσοστόμου Π.

Καστέλα: Άμμερμαν, Κόλιτς, Γκιλιάνοβιτς, Σούκερ, Σκόσιτς, Νταμιάνοβιτς, λίμπερο- Λούκας

Τα σετ: 25-22, 25-17, 25-22

Στατιστικά: Μοντόγια 21π., Γεωργίου 9π., Χρυσοστόμου 3π., Κοντός 2π., Σμιθ 5π., Πλατρίτης 3π., Από λάθη αντιπάλου 18π.

Από την επίσημη ιστοσελίδα anorthosisvolley.com, παραθέτουμε τις δηλώσεις του προπονητή μας Μάριου Κοντού και του πετοσφαιριστή της ομάδας μας Άνθιμου Οικονομίδη:

Μάριος Κοντός: Κρατήσαμε καλά σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια ομάδα που φάνηκε να είναι ένα σκαλί πιο πάνω σε επίπεδο. Πρέπει στον επαναληπτικό να ανεβάσουμε επίπεδο και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας να παλέψουμε για τη νίκη. Είναι σημαντικό να καταλάβει ο κόσμος ότι το 3-0 δε λέει τίποτα αφού η νίκη στο «Θεμιστόκλειο» με οποιοδήποτε σκορ θα μας οδηγήσει στο «χρυσό» σετ όπου όλα θα είναι πιθανά.

Άνθιμος Οικονομίδης: Πιστεύω ήταν μια καλή εμφάνιση της ομάδας μας σε μια δύσκολη έδρα. Παλέψαμε το παιχνίδι αλλά κάποια λάθη σε κρίσιμα σημεία μας στέρησαν το δικαίωμα να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από τον αγώνα. Τίποτα όμως δεν έχει χαθεί αφού με τη βοήθεια του κόσμου μας μπορούμε στον επαναληπτικό να πάρουμε τη νίκη και να παλέψουμε στο χρυσό σετ για την πρόκριση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ