Διαπιστευτήρια τίτλου τζαι συγχυσμένα μυαλά

Φαίνεται μου πως για πρώτη φορά μετά το 2008 μπορούμε να λαλούμεν ότι «πάμε για πρωτάθλημα», χωρίς να πιντώννουμε μετά «αν τζαι εφόσον». Άμαν εδέραμεν τους hohoes στο «ΠΑΠ», έχω την εντύπωσην ότι πάμεν για κούρσαν δκυο αλόγων με το συγ-ΚΟΠ-ελ, εκτός αν οι hohoes έβρουν άλλον να τους αναστήσει. Παρεπιπτόντως, την τελευταίαν φοράν που εδέραμεν τους hohoes στο «ΠΑΠ» επιάμεν το.

Στα του αγώνα μπορώ να πω ότι [πάλε για πρώτη φοράν μετά το 2008] η ομάδα έφκαλλε σου μιαν σιουρκάν μέστο γήπεδο. Δηλαδή ήταν 1-0 τζ’ εν έτρεμεν το φυλοκάρδιν μας. Ειδικά μετά που εχάσαν τα άχαστα ο Φρέντυ τζαι ο Ασίς, μπορούμε να πούμε ότι σε ελάχιστες περιπτώσεις εκινδυνέψαμεν. Να ‘ν’ καλά ο Ρέζεκ, εγάζωσεν το πάλε τζ’ εγείραμεν πίσω. Στα αρνητικά ο νέος τραυματισμός του Ζόρζε, ο οποίος προφανώς ήταν ανέτοιμος τζ’ εν έπρεπε ν’ αρκέψει. Ελπίζω να μεν επιβεβαιωθούν οι φόβοι που είχα το καλοτζαίρι ότι εν να παίζει έναν τζαι να κάθεται τρία.

Ο κκέλης ο κοράζινος

Ερκούμαστεν λοιπόν στον Τράττον. Πολλή φασαρία πριν το ματς τζαι που τες δκυο ομάδες για τον ορισμόν του. Είμαι σίουρος ότι τζαι οι hohoes έχουν τους λόγους τους να μεν γουστάρουν τον Τράττον (δαμέ αλλό λλίο να μεν τον συμπαθούν οι συγ-κοπ-ελίστες). Εγίνηκε τζαι η συνάντηση Κάκου-Τράττου στο οίκημα του συνδέσμου διαιτητών, αφού ο κκέλης ο κοράζινος εν ο πρόεδρος των διαιτητών τζαι όφειλε μας κάποιες εξηγήσεις για τη σφαγή με το Παραλίμνι. Άρα τζαι οι δκυο ομάδες είχαν λόγους να τον θεωρούν ανεπιθύμητον.

Διερωτούμαι τζείνος ο Ρέιγκβαρντ αν εν κατάφτις που το κάμνει ή αν απλά εν τόσον αμπάλατος που εν θωρεί τι γίνεται δακάτω τζαι σύρνει ζίττουρα για τους ορισμούς των διαιτητών. Πολλά σωστά, η διοίκηση μας είπεν ότι αν συμφωνεί τζαι η ομόνοια, να ζητήσουμεν από κοινού αλλαγή του μαυροκοράζινου, για να μεν υπάρχει προκατάληψη. Οι hohoes είπαν ότι μετά τες εξηγήσεις που ελάβαν, εν είχαν λόγο να ζητήσουν αλλαγή. Μόλις ετέλειωσεν το ματς, αρκέψαν τα όργανα [μήπως εν εζητήσαν αλλαγή για να ‘χουν άλλοθι;].

Η αλήθκεια εν ότι ο Τράττος έκαμεν τα πούττους για ακόμα ένα ματς. Η εκκεντρικότητα του οδήγησεν τον πάλε σε λάθη. Που τη στιγμή όμως που σφυράς κάποια πράματα, εν πρέπει να ακολουθάς τζαι τον κανονισμό; Δηλαδή, έδωκες το πέναλτυ [όσον εύκολα τζ’ αν έπεσεν ο Λαβόρδε, εφάνηκεν τζαι ο Σπούνγκιν ηλίθιος, αφού μετά που τον επάτησεν, επήε να του δώκει τζαι κλωτσιάν τζαι, με την ταχύτηταν που έγινεν η φάση, εφάνηκεν μέστο γήπεδο ότι τον εσήκωσεν ίσια πάνω], ο ΚολομπιΆΝΟ έφκαινεν μόνος του με τον πορτάρην. Άρα καθαρή ευκαιρία επίτευξης τέρματος, άρα κότσινη κάρτα… Μετά θωρείς χτύπημαν εκτός φάσης του Αγκουιάρ στον Αλέξα. Απευθείας κότσινη. Τζαι πέτε μου πώς γίνεται να έσιει παράπονα η ομόνοια που τη διαιτησία, που έπρεπε να μείνει με 9 στο ημίχρονο;!

«ΠΑΠ» καμίνι

Άφηκα για το τέλος την ατμόσφαιρα στο «ΠΑΠ», το οποίο ήταν πραγματικό καμίνι. Εβοήθησε μας τζαι η εξέλιξη του αγώνα, με το γρήγορο γκολ κλπ, αλλά εθώρες ότι τζαι στα σημεία που η ομάδα επιέζετουν, ο κόσμος επροσπαθούσε να την ωθήσει με ούλλες του τες δυνάμεις. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν τζαι στα πλείστα αδέλφια στη Νότια, για τη χορογραφία τζαι την ωραία ατμόσφαιρα με τες φωτοβολίδες τζαι τα βεγγαλικά. Ναι τζαι για τες φωτοβολίδες τζαι τα βεγγαλικά. Να έβρουν τρόπον οι ομάδες να καταργήσουν τούντην ηλίθια διάταξη στην προκήρυξη του πρωταθλήματος. Έσιει τόσα χρόνια που εν τζαμέ, ουδείς εσυμμορφώθηκε τζαι θησαυρίζει η κοπριά. Ας κάτσουν ούλλες μαζί τζαι να έβρουν τρόπους αντίδρασης. Το φαινόμενο δεν μπορεί να εξαλειφτεί. Ας τεθεί υπό ελεγχόμενη χρήση να μεν έσιει κανένας παράπονο.

Συγχαρητήρια σίουρα εν αξίζουν σε τζείνους που εκάμαν την κερκίδα μας νεοναζιστικό παράρτημα. Εκουβαλήσαν μας τζαι σημαία με τον αετό των SS. Αλλά άμαν είσαι ανιστόρητος, εν έσιεις ούτε τη στοιχειώδην αντίληψη να καταλάβεις ότι ο Σύλλογος που υποτίθεται πως υποστηρίζεις φανατικά, ήταν που τους πρώτους στην Κύπρο που επέψαν τα μέλη τους στην Ελλάδα για να συμμετάσχουν στην Αντίσταση εναντίον ακριβώς τζείνου του πράματος που εσυμβολίζετουν πάστο κουρελόπανο που εβαστούσες. Ο Παν.Σύ.Φι. πρέπει να κοιτάξει το θέμα άμεσα, διότι εχάσαμεν τζαι τον έλεγχο τζαι το μέτρο. Εξανάγραψα το πολλές φορές: άλλον πράμαν ο πατριωτισμός τον οποίον εκπροσωπεί η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ, ιδιαίτερα στην προσφυγιά, τζαι άλλον ο εθνικισμός/φασισμός τον οποίον η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ επολέμησεν στον Β’ Παγκόσμιον Πόλεμον.

ΥΓ.1: Εκυκλοφόρησεν την προηγούμενην εφτομάδαν, που σιέρι σε σιέρι, το πρώτο τεύχος του περιοδικού των οργανωμένων μας. Μέσα θα βρείτε άρθρα όλων των… αποχρώσεων τζαι κριτικές για την ομάδα τζαι την κερκίδα μας. Ζητήστε το στο γήπεδο.

ΥΓ.2: Υπενθυμίζεται ότι η διαδικτυακή «Φωνή του Μαχητή» μεταστεγάστηκε στη διεύθυνση www.maxhtec1994.com/maxhtec . Επίσης, εντός των ημερών θα είναι διαθέσιμη και η ιστοσελίδα του Παν.Συ.Φι. στο www.maxhtec1994.com

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ