Γράμμα από τα χαρακώματα

Καλησπέρα σε όλους τους Αμμοχωστιανούς / Αμμοχωστιανές και στους απανταχού Ανορθωσιάτες.

Πλησιάζει ακόμα μια εκδρομή, αυτή τη φορά στη Λευκωσία για να αντιμετωπίσουμε το τσιατήρι του αποελ. Με τους τσατηρόγυφτους εν θα ασχοληθώ σήμερα. Εν γνωστά τα δεδομένα λίγο πολύ. Έχουμε σημαντικές απουσίες στην άμυνα, οι χωραϊτες ενα παίξουν την μπάλα της ζωής τους, η διαιτησία ενα μας σφάξει τζαι εμείς θα νικήσουμε.

Πάμε στο ψεσινό μάτς της Αφρικανικής Ένωσης Λεμεσού (αελ) με την Φενερ. Τζαι καλά apolitica οι αελίστες, τζαι καλά μόνο αελ τζαι αποδείξαν μας για ΑΚΟΜΑ μια φορά πόσο ηλίθιοι οπαδοί είναι. Ενώ εν επιτρέψαν να αναρτηθούν Ελληνικές τζαι Κυπριακές σημαίες (εκτός που μια κυπριακή που εμισοφαίνετουν σε κάποια φάση προς την λήξη) οι μογγόλοι εκατεβήκαν με 200 τούρτζικες σημαίες τζαι 1-2 του ψευδοκράτους. Φυσικά μετά την νίκη των μογγόλων τα πρωτοσέλιδα των τούρκικων εφημερίδων είχαν τίτλους όπως «EFHARISTO» , κυριαρχία στο νότο, κυριαρχία επί των Ε/κ και ούτω καθ’εξής. Πόσο ρεζιλίκκι να σου λαλεί «ευχαριστώ» ο μόγγολος για την φιλοξενία, πόσο ρεζιλίκκι να μιλούν για κυριαρχία οι μόγγολοι τζαι να διουν πολιτική χροιά σε ένα αγώνα που οι αελίστες επιλέξαν να φορέσουν μαυρα γυαλιά για να μεν θωρούν τον Πενταδάκτυλο. Οι ανύπαρκτοι λέοντες δεν εμπορέσαν να καταλάβουν τη σημασία που έχει ένας αγώνας μεταξύ μιας Κυπριακής και μιας τούρκικης ομάδας γιατί εν τόσο προσκολλημένοι στον μικρόκοσμό τους που ξεκινά που το Ζακάκι τζαι φτάνει στη Γερμασόγεια που μέχρι τζαι το προκλητικότατο (για εμάς τους Πρόσφυγες) «εν τζαι έχουμε τίποτε με τους τούρκους εμείς. Εν επιάσαν σπίθκια αελιστών» ακούσαμεν το που το ράδιο. Εν γ@μι3στ3. Το 0-1 ήταν τζαι λίο σας. Πέρκι φάτε 10 άμα πάτε τζειμέσα να πνάσετε. Νο politica ρε ανύπαρκτοι αμα παίζετε με τους μογγόλους αλλά Turkο-proskynical  τζαι Moggolopolitical αμα παίζετε μαζί μας. Btw, τελικά εν μας είπατε, είσαστε Κυπραίοι;  Σε ότι αφορά την παρουσία των οπαδών της χαζελ, ρε ρεζίλιες, παίζει η ομάδα σας σε ευρωπαϊκό διοργάνωση τζαι ούτε μια κερκίδα εν εξορτώσετε να γεμώσετε; Γελοίοι.

Πάμε τωρά στα του μετώπου. Είμαστε στα χαρακώματα που την 1η αγωνιστική τζαι ο πόλεμος εφούντωσε για τα καλά. Στην δικαστική ο Ρονκάτο τζαι ο Αλέξα μετά που πιέσεις αποελ + ομόνοιας (= l.f.e), καπάκι τζαι η ανακοίνωση των pash-πούτρας-79.  Τόσους τόννους Αντι-Ανορθωσιατισμού τζαι φανατισμού έσει να δώ που τον τζαιρό που επαίζαμε με τους κωλό-γαυρους. Πόσο κόμπλεξ, πόσο; Φταίει το ότι όποτε τους παίξουμε τους δαμάμε; Το ότι τους εκόψαμεν πρωταθλήματα; Το ότι είναι οι καλύτεροι πελάτες; Το ότι εκάμαμεν τους τα ούλλα πέρσυ μέσα σε 10 λεπτά τζαι επέψαμεν τους πίσω στη χώρα να μετρούν πόσα αππίθκια φορεί ο σάκκος; Τζαι κλάμα οι λευκωσιατες! Highlight της ανακοίνωσης τους το γλύψιμο στους χόχους. Τζαι έχουν δίκαιο: αλλάξαν οι εποχές. Εν τζαιρός να παν τζιαμέ που πρέπει μαζί με την έταιρη καρτάνα της λευκωσίας, στο καναβάτσο. Πρώτα η μάνα, ακολουθεί ο γιός της τζαι αφήνουμε για επιδόρπιο τον παπά τους.

Όσοι Ανορθωσιάτες επεριχαρίζατε πέρσυ μαζί με τούτα τα λεshiα λουθείτε τα τωρά. Με την μόνη όμαδα που έχουμε κοινά εν με την Ανόρθωση στο βόλλευ.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΣΗΚΩΣΤΕ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤ’ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ

 

Διατελώ,

Ο Δικηγόρος του Διαβόλου.

Υ.Γ: Oι χόχοι, το αποελ τζαι το τσατήρι  αντιπροσωπεύκουν όλη την βρωμιά της Κύπρου που στοιβάζετε στην Λευκωσία. Διαπλεκόμενα συμφέροντα, κομματικοί μηχανισμοί, ένας κοινωνικός ιστός ξένος σε εμας τζαι παράλληλα τόσο φρικιαστικός, οι χώρκατοι που εκατεβήκαν που τα 10 μαντροχώρκα της λευκωσία μετά την εισβολή γιατί επουλούσαν τες μάντρες τους στη 10πλασια τιμή τζαι είδαν την ξαφνικά «πρωτευουσιάνοι», φλώροι που μιλούν εγγλέζικα για πρώτη γλώσσα ενώ παίζουν το pash-patriots ή pash-revolutionaries (ανάλογα με την ομάδα) τζαι μια κοινωνία της μόστρας τζαι του show-off, αναγιωμένοι με το cosmopolitan το down town τζαι αναθραμμένοι στην πόλη της φτήνιας τζαι ξιππασιάς. Δεν έχουμε τίποτε κοινό μαζί τους.

Υ.Γ.2: Μετά την εκδρομή στη λεμεσό όπου “γλεντήσαμε” την γκει-1- ακολούθησε ομαδική κτηνοβασία των ριφκιών του ακελ… Είπαμε για αλλαγή την Κυριακή να τη δούμε ρομαντικοί εραστές και να “νικήσουμε” σε τσατήρι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ