Ανόρθωσις Φούτσαλ : Στόχος η συνέχεια και η συνέπεια

Με ένα και μοναδικό στόχο το δεύτερο σερί τρίποντο, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, η προετοιμασία του τμήματος φούτσαλ ενόψει της αποψινής μας αναμέτρησης με τους ΧΟΜΕΝΜΕΝ.

Αγωνιστικά η τελευταία προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και το καθιερωμένο δίτερμα. Η επιβλητική νίκη με 11-3 επί του Α.Ο.Ε Δήμου Λακατάμιας ανέβασε την ψυχολογία στα ύψη  και σκόρπισε τον ενθουσιασμό στις τάξεις  των αθλητών μας,  όμως  τόσο ο προπονητής κ. Προδρόμου όσο και η διοικούσα επιτροπή  τους επέστησαν την προσοχή τους ούτως ώστε να αφήσουν πίσω το προηγούμενο ματς και να συνεχίσουν προσγειωμένα την σκληρή δουλειά που θα φέρει και τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Στις τάξεις των φουτσαλιστών μας, η αισιοδοξία είναι διάχυτη και άπαντες πιστεύουν πως έφτασε η ώρα για το πρώτο διπλό της χρονιάς, το πρώτο διπλό της ιστορίας μας. Μοναδικός απόντας από το ματς θα είναι ο Σταύρος Σταύρου που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Το ματς που θα διεξαχθεί στο Μελκονιάν στην Λευκωσία θα αρχίσει στις 20:30. Όσοι είναι στο Φοίνικα πιστοί δικαιούνται να προσέλθουν.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ