Ανόρθωσις μέχρι Αηδίας.

Καλημέρα Ανορθωσιάτες τζαι Ανορθωσιάτισσες!

Έμεινε μια μέρα για τον αγώνα με τον ρουβά, τον λούλλη, τον gay  τον όπως θέλετε πέτε τον. Μια μέρα τζαι ΔΕΝ σιουρκάζουμε. Εν 5:30 το πρωί τζαι δεν με πιάνει ο ύπνος τζαι διερωτούμε πως ανάθεμαν ενα περάσει αλλό μια μέρα, να γυρίσει Κυριακή τζαι να δείξει το ρολοϊ 5 για να ξεκινήσω για το γήπεδο!

Τωρά ενα μου πείτε «σιγά το ντέρμπι ρε φίλε… Εν ματς τούτο με τη Εταιρεία απόλλων ποδόσφαιρο λτδ (Δημόσια) να σε πιάνει το ιχλιχλι;» Μπορεί τζαι να έσιετε δίκαιο, εν αντιλέγω. Αλλά εν η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ που δεν με αφήνει να ησυχάσω λεπτό. Η προοπτική του ΔΙΠΛΟΥ μες το Τσίρειο, η δυναμική που ενα δώσει στην Ανόρθωση για τη συνέχεια τζαι η προοπτική του να επιστρέψει ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ τζιαμέ που πρέπει: ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Μαυρίζει η καρδία μου κάθε φορά που πάω στον Ναό τζαι θωρώ τες κερκίδες μισογεμάτες. Θυμούμαι μόλις πριν λίους μήνες που ετίγκαρε το γήπεδο που επαίζαμε με τους καυκάσιους. Εν δυνατό ούλλες οι προσπάθειες του Δ.Σ τζαι των Οργανομένων τζαι του κάθε αγνού Ανορθωσιάτη να φέρει τον κόσμο ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ να επίαν του κώλου; Εν δυνατόν ο Ανορθωσιάτης να εγύρισε την πλάτη στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ;  Εν δυνατό να εξίασε την μυρωθκιά του γηπέδου; Τες φωνές, τες  λύπες τζαι τες χαρές μας; Περνούμεν δύσκολες ώρες σαν Σωματείο, σαν ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ τζαι σαν άτομα ο καθένας ξεχωριστά.

Τζαι εν δαμέ που θέλω να πώ της διοίκησης ότι πρέπει έμπρακτα να δείξει την εκτίμηση της στον κόσμο της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ. Για τούτο μόνο ένας τρόπος υπάρχει. Ένεν ανάγκη να φκάλλεις ανακοινώσεις για το πόσο ουάο εν η στήριξη του κόσμου τζαι ούτε να λαλείς τα χιλιοειπωμένα «η Ανόρθωση εν ο κόσμος της» κλπ κλπ. Ο ΚΟΣΜΟΣ θέλει να του δείξει ότι τον ΕΚΤΙΜΑ η ΑΝΟΡΘΩΣΗ. Τζαι μόνο ένας τρόπος υπάρχει. ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΕΣ ΜΑΥΡΟΓΕΡΗΜΕΣ τες τιμές των εισητηρίων, φκάρτε οικογενειακά πακέτα για 4 αγώνες, δώστε του κάτι τούτου του κόσμου να έρτει πίσω.

Γιατί τα λαλώ τούτα ΤΩΡΑ; Επειδή τα 2 τα ματς που έρκουνται σε συνδιασμό με τρίποντα ενα λειτουργήσουν σαν momentum για την επιστροφή του ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΗ στο Γήπεδο τζαι η διοίκηση πρέπει ΤΩΡΑ να καμει τες απαραίτητες κινήσεις  για να έρτει ο ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΗΣ πίσω στο γήπεδο.  ΔΕΝ τα παίξαμε ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ στο παιγνίδι με τους καυκάσιους. ΕΧΟΥΜΕ την ευκαιρία να ρεφάρουμε ΤΩΡΑ.

Λοιπόν, το ματς με τον λούλλη εν μπροστά μας. Οι λεμεσιανοί ετοιμάσαν τες κάμερες τους να μας φκάλουν video για να πάρουν μαθήματα Κερκίδας που τους ΜΑΧΗΤEC, οι παίχτες τους σάζουν τες βαζελίνες για να μεν τους πονήσει πολλά ο Λεβί τζαι η παρέα του.

MAXHTEC σάστε τον τσάρουκκα σας τζαι αν χρειαστεί να φτύσετε γαίμα πας τα τσιμέντα του τσιρείου ένεν τίποτε. ΕΦΤΑ που σας εν φυλακή για τούτην την ιδέα.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, σάστην ομάδα να μασήσει τζαι να φτύσει τούτους τους κομπάρσους του ποδοσφαίρου. Πριν που σένα είχαμε προπονητές που εκάμαν τον Φοίνικα Αυτοκράτορα. Περιμένουμε να τον πάρεις στον Θρόνο του ξανα. Πιστεύκουμε σε σένα.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, θέλουμε το 101% της μάππας που ξέρετε. Μασήστε γρασίθκια, σπάστε τους το ηθικό, γαμήστε την ψυχολογία τους, δείξετε τους ΠΟΙΟΣ εν το αφεντικό τζαι πέψετε τους στο Κολόσσι κλάμοντας. Μόνο για τα κρασοχώρκα κάμνουν.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΗ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΗ ΣΙΑΡΠΑ ΣΟΥ, ΒΑΡΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ, ΓΕΜΩΣΤΕΣ ΣΤΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. Την Κυριακή ΟΛΟΙ οι δρόμοι οδηγούν στο ΤΣΙΡΕΙΟ για το ΔΙΠΛΟ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 7

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ – ΚΥΠΕΛΛΟ

Διατελώ,

Ο Δικηγόρος του Διαβόλου (με έξτρα δόση έντασης ενόψει του ντέρμπι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ