Αναβρασμός στον Κόσμο από την Επιλογή Τράττου

Ένα μήνα μετά τη σφαγιαστική διαιτησία στο παιχνίδι με το Παραλίμνι και την άδικη αποβολή του Ιντζάκι, που μας στέρησε τις υπηρεσίες του ποδοσφαιριστή μας για τρία παιχνίδια, ο δολοφόνος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος!

Είναι φανερή η προσπάθεια κάποιων κύκλων να δυναμιτίσουν το κλίμα πριν το ντέρμπι και να εξωθήσουν τον κόσμο της Ανόρθωσης σε ενέργειες επιζήμιες για την ομάδα μας. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά ο ορισμός του Λεόντιου Τράττου στο σημαντικότερο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής. Δεν είναι ο ίδιος διαιτητής που στο περσινό νικηφόρο μας πέρασμα από το ΓΣΠ με την Ομόνοια απέβαλε το Ρικάρντο Λαμπόρδε με δύο κίτρινες; Δεν είναι στο ίδιο παιχνίδι που μας στέρησε καταφανές πέναλτι; Δεν ήταν η αιτία που το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής κόντρα στην ΕΝΠ κόντεψε να τιναχτεί στον αέρα; Με τα αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα και – το αποκορύφωμα – την αποβολή του Ισραηλινού Ιντζάκι, 4 λεπτά μετά την είσοδό του στο γήπεδο! Μια αποβολή, για την οποία και η ίδια η Δικαστική Επιτροπή δίστασε να επιβάλει τον αυτόματο αποκλεισμό των δύο αγωνιστικών, περιοριζόμενη σε μία, αναγνωρίζοντας το άδικο και απαράδεκτο της απόφασης.

Ήδη, ο κόσμος της Μεγάλης Κυρίας έχει ξεσηκωθεί στο διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα. Εκφράζονται εντονότατα παράπονα εναντίον και της διοίκησης του συλλόγου, που δείχνει να αδυνατεί να αντιταχτεί απέναντι στην Ομόνοια στο κεφάλαιο παρασκήνιο. Οφείλουμε όμως να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Η ομάδα πρέπει να παλέψει στο γήπεδο και κόντρα στη διαιτησία, όπως έγινε στο Τσίρειο. Δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση, να δώσουμε στον κάθε Τράττο το δικαίωμα να διακόψει το παιχνίδι ή να τιμωρήσει άλλως πως την ομάδα μας.

Είναι βέβαιο ότι θα δεχτούμε πολλές προκλήσεις. Έχουμε χρέος να παραμείνουμε ψύχραιμοι. Άλλωστε, κόντρα στην Ομόνοια ειδικά, μάθαμε να παίζουμε με κόντρα διαιτησία, τόσο εκτός, όσο και εντός έδρας. Φαίνεται όμως ότι φέτος τα πράγματα δυσκόλεψαν τόσο πολύ, που σε συνεργασία με την άλλη ομάδα του παρασκηνίου θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά να μας θέσουν εκτός τροχιάς τίτλου. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ