Ήγγικεν η ώρα… Πάμε να τους πατήσουμε!

Αδέλφια,

Δεν θα γράψω πολλά, αφού οι πιο πολλοί μάλλον είστε ήδη στο γήπεδο ή καθ’ οδόν. Να θυμάστε ότι οι απέναντι μας μισούν. Μας μισούν γιατί είμαστε η Ανόρθωση και όσα αυτή πρεσβεύει. Πορωθείτε, για να τους θυμίσουμε τα αισθήματα που ένιωθαν την δεκαετία του ’90, όταν για 4 χρόνια ότι κι αν έκαναν, έβλεπαν την πλάτη μας. Τίποτε και κανένας (γειά σου Τράττο) δεν μπορεί να μας σταματήσει σήμερα.

Έφτασε η ώρα. Η ώρα που θα γυρίσουμε τον τροχό. Η ώρα που θα στείλουμε τους χόχους για μπάνια που τον Οκτώβρη. Η ώρα που θα βάλουμε γερές βάσεις για την κατάκτηση του πολυπόθητου Πρωταθλήματος. Η ώρα που θα ξυπνήσουμε τις μνήμες της ένδοξης δεκαετίας του ’90. Η ώρα που η γαλανόλευκη λαίλαπα θα ξεχυθεί που το ανενεργό τα τελευταία χρόνια ηφαίστειο τζιαι θα παρασύρει τους ανήμπορους να αντιδράσουν χόχους.

Οι παίκτες μας οφείλουν να τα δώσουν όλα στο γήπεδο, σαν Ανορθωσιάτες από κούνια. Ή ταν ή επί τας. Τα αδέλφια που θα βρεθείτε στο γήπεδο, φωνή και τραγούδι ασταμάτητο 90 λεπτά, γιατί το πάρτυ τώρα αρχίζει. Φωνάξετε να σας ακούσουμε μέχρι το Λονδίνο. Σε 3 ώρες θα “μας παίρνουν σηκωτούς” γιατί θα “ζαλιζόμαστε”.

ΠΑΙΞΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΩΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ο Γαλαζοαίματος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ