Έχουμε όλα τα στοιχεία για πρωταθλητισμό

Η μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας μας, δείχνει σε όλους ότι είναι ικανή να κάνει πορεία πρωταθλητισμού, και να φέρει το τρόπαιο του πρωταθλητή μετά από τέσσερα χρόνια στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Μέχρι και την πέμπτη αγωνιστική, η ομάδα μας δείχνει στο γήπεδο να πείθει περισσότερο από τους άλλους διεκδικητές, ενώ μπορούσαμε για το απόλυτο των βαθμών αν δεν υπήρχε ο Τράττος και ο κάθε Τράττος στον αγώνα με το Παραλίμνι για την δεύτερη αγωνιστική.

Όλοι ξέραμε από πριν για τις δυνατότητες της επιθετικής μας γραμμής, και αυτό το βλέπουμε πλέον και σε κάθε παιγνίδι, με την ομάδα μας να έχει την ποιοτικότερη γραμμή κρούσης στο πρωτάθλημα. Το μεγάλο ερωτηματικό ήταν η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας μας, η οποία μας στοίχησε αρκετά στην Ευρώπη. Βλέπουμε όμως στα τελευταία τρία παιγνίδια πρωταθλήματος, να έχουμε βελτιωθεί αρκετά και στον αμυντικό τομέα, ιδιαίτερα από την στιγμή που ο Ίλιτς πήρε θέση στο κέντρο της άμυνας όπου έχει ηγετική παρουσία.

Ακολουθεί το παιγνίδι με την Ομόνοια στο Αντώνης Παπαδόπουλος σε 10 ημέρες, ένα παιγνίδι όπου μπορεί να καθορίσει πολλά για την πορεία μας. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, δεν θα κριθεί από τώρα το πρωτάθλημα. Σε περίπτωση νίκης όμως, η ψυχολογία της ομάδας θα είναι στο καλύτερο της σημείο εδώ και αρκετά χρόνια, κάτι που θα μας βοηθήσει αφάνταστα για την συνέχεια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ