Έφυγε και αυτό…

Μεγάλε κόσμε της Ανόρθωσης,

Άλλη μια εβδομάδα αγωνιστικών υποχρεώσεων έχει φύγει για την ομάδα μας, που την βρίσκει στην κορυφή της βαθμολογίας. Εκεί που πρέπει να παραμείνει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, γιατί εκεί είναι η θέση που της αρμόζει. Εκεί και πουθενά αλλού.

Σχετικά με το χθεσινό παιχνίδι δεν έχω να πω πολλά. Η ομάδα μας ταξίδευσε στη Λευκωσία με ένα και μοναδικό ζητούμενο. Να πάρει τους 3 βαθμούς και να επιστρέψει στη βάση της. Το έκανε; Και με το παραπάνω. Αυτός, είναι χαρακτήρας μεγάλης ομάδας, χαρακτήρας ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό. Με ένα απλό και ταπεινό τρόπο, με όλο αυτό τον περήφανο κόσμο στο πλευρό της, ήρθε, πήρε αυτό που ήθελε και έφυγε… Τόσο απλά…

Η Ανόρθωση, φέτος, έχει πολλές αρετές στο παιχνίδι της σε σύγκριση με τα τελευταία χρόνια, σε όλες τις γραμμές. Ειδικά τα ανασταλτικά και επιθετικά καθήκοντα της ομάδας βγάζουν φωτιές. Όταν ο αντίπαλος μας χάνει τη μπάλα στην επίθεση, τα επόμενα 5 δευτερόλεπτα είναι εφιαλτικά γι’αυτούς. Αυτό είναι πολύ σημαντικό στοιχείο που δείχνει την δυναμική που έχει η ομάδα μας φέτος για να χτυπήσει τον τίτλο. Ένα στοιχείο που δεν το έχει καμία άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα μας.

Προτού κλείσω, θα ήταν λάθος να μην κάνω και μια μικρή αναφορά για τη θέση του “άσσου”. Εδώ, ήταν το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας μας μετά την αποχώρηση του Αριάν Μπεκϊάι.Νομίζω βρήκαμε ένα πολύ καλό και αξιόλογο τερματοφύλακα. Ελπίζουμε, ότι ο Γάλλος πορτιέρο θα συνεχίσει αυτή τη φανταστική πορεία. Σίγουρος και σταθερός στις εξόδους του χωρίς απρόσμενες γκέλες. Είναι μια αξιόπιστη λύση κάτω από τα δοκάρια και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων μας.

Τελειώνοντας, θα ήθελα να αναφερθώ στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος της ομάδας μας που είναι με τη Νεα Σαλαμίνα στο καμίνι του Αντώνης Παπαδόπουλος. Δεν έχουμε περιθώρεια απώλειας βαθμών ειδικά σε τέτοιου είδους αγώνες στην έδρα μας. Με τον κόσμο στο πλευρό της, η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανένα. Πάμε λοιπόν δυναμικά για νέο τρίποντο. Να υπενθυμίσουμε ότι μεσολαβεί και αγώνας κυπέλου την Τετάρτη με τον Ονήσιλο Σωτήρας.

Ας ελπίσουμε λοιπόν, ότι και την επόμενη Δευτέρα η ομάδα μας θα βρίσκεται στη κορυφή. Και γιατί όχι, να απολαύσει και τη μοναξιά της.

 

ΑΝΟ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – Γ*Μ* ΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΣΗΚΩΣΤΕ ΚΕΦΑΛΙ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Blue Panther

Αυτά είναι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ