Κυπριακό Ποδόσφαιρο της βρωμιάς και της διαφθοράς

Hi boys and girls, επανέρχομαι μετά απο 2 βδομάδες λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας για να ασχοληθώ λίγο με τα τραγελαφικά των διάφορων σκατάων που μολύνουν το Κυπριακό ποδόσφαιρο

Χατζιβλάκας

Πρώτος έπρεπε να του κλείσει το στόμα ο πρόεδρος του αποελ. Φαίνεται η βρωμιά που υπάρχει εκεί μέσα έχει καταντήσει τον φοίβο καρέκλα και μόνο. Απο κει και πέρα τα αρμόδια όργανα έπρεπε παραδειγματικά να τον θέσουν εκτός κυπριακού ποδοσφαίρου, διότι ο μοναδικός του σκοπός είναι να προκαλεί και να δυναμιτίζει το κλίμα μεταξύ ομάδων και οπαδών. Of course, αφού δεν περιμένω ούτε απο το αποελ ούτε απο κανένα όργανο να του κλείσει το στόμα ας του το κλείσει ο κόσμος μια και καλή. Θα δανειστώ μια φράση απο ένα συνάδελφο στην δουλειά (ο οποίος αναφερόταν στο κύκλωμα παιδεραστιάς στην αγγλία).. “You know what, I’m old fashioned, shoot the fuckers”.

Φοίβος του ΓΣΠ

Ότι είσαι αποελιστας ξέρει το ο κόσμος ΟΥΛΛΟΣ. Αν θέλεις να είσαι πρώτα  λαστιχάρης τζιαι μετά να ασχολείσαι με την δουλεία σου (σαν τους υπόλοιπους σκατάες) τότε παραιτήθου που το ΓΣΠ. Οι αποελίστες προχτές που εκάθουνταν ρε ψεύτη τζιαι εν μας διας την ανατολική; Η απάντηση σε σένα (τζιαι στον κάθε βρώμικο αποελιστά που φοβάται..) έννα έρτει στο γήπεδο όμως. Τζιαμέ που ο ολυμπιακός εννα παίξει την μάππα της ζωής του, όντας καλά προετοιμασμένος μετά το φιλικό της περασμένης βδομάδας. Εν μας πειράζει κάθολου. Έχουμε παίχτες που τα εχουν ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΕΤΑ τζιαι αποδείξαν το τζιαι προχτές με την ομονοια. Με κροτίδες τζιαι με αποβολές το 1-0, εγίνε 2-0. Κάμετε ΟΤΙ θέλετε. Φοίβοι, Χατζιλιασίες, ΚΟΠ, Διαιτησίες, Δικαστικές. ΟΠΟΙΟΣ τζιαι να παίξει που τους λεβέντες μας εννα σας φάει ζωντανούς.

αελ-Σαλαμίνα

Seriously? Καλά δηλάδη εσείς παίζεται με την νοημοσύνη ΟΥΛΛΩΝ; Που κάποιο εντελώς άσχετο, που εννα σου πει “καλά ρε αφού κάθε χρόνο ετσι γίνεται”, ως τον πιο διανοούμενο δικηγόρο; Είσαστεν ΨΕΥΤΕΣ, ΣΑΠΙΟΙ τζια ΒΡΩΜΙΚΟΙ.  Είσαστε ένα κύκλωμα που εν τζιαμέ για να σάζει τους δικούς του. Τζιαι δικός σας γίνεται κάποιος μόνο αν ΤΥΓΧΑΙΝΕΙ να έχει τα ίδια συμφέροντα με σας (καλή ωρα τωρά που ο θεόβλακας του αποελ επαραπονέθηκε για πέναλτυ που εδώθηκε κατα της χομόνοιας!), ή αν σας πληρώνει αδρά (ας ασφαλίσουμε καμμιά ρώσσικη εταίρεια στην Μινέρβα). Έμεις ρε σκυλιά εννα το σημκώσουμε ΜΟΝΟΙ μας. Μέσα σε πολέμους τζιαι σφαγές θα σας νικήσουμε ΟΥΛΛΟΥΣ. Εννα σας ξαναπώ τον λόγο. Κάποιοι ΜΕΣΑ στις 4 γραμμές του ΓΗΠΕΔΟΥ (ξέρω, εσείς μόνο φιλικά παίζεται τζιαμέ)  έχουν τα ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΕΤΑ.

Ρονκάτο – Αλέξα

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ. Είσαστε ωραίοι τζιαι λεβέντες. Εξυπνησαν τα ΣΚΑΤΑ να θέλουν να παραπεμφθούν στην Δικαστική ΓΙΑΤΙ; Δίοτο επροκαλέσαν τον κοσμο της ομονοιας!!! Πρώτα απ΄όλα η μεγαλύτερη απόλαυση εν ο φόβος που σας έχει κυριεύσει εξόλοκλήρου μετά τον βιασμό της χόχας την περασμένη εβδομάδα. Τόσο μεγάλος φόβος που σε 2 μέρες εκάματε ότι μπορείτε για να μας πολεμήσετε ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ακόμα τζιαι αν τούτο εσήμαινε να υποστηρίξετε τον μισητό σας εχθρό. Είσαστε τζιαι ΨΕΥΤΕΣ τζιαι ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ. Προτείνω να πατε στον Σχίζα να σας δώκει κανένα aspro clear  για τα βραδάκια που εν θα κοιμάστε τζιαι να λαλείτε.. “ρε μα τωρά εγίναμε φιλούθκια με τους χόχους.. εν μας κανεί που είμαστε ντοπέ”. Τζιαι αν θέλετε να κάμουμε τζια.. “σοβαρή” συζήτηση επι του θέματος, μπορούμε να σας έβρουμε ΜΟΝΟ που τα τελευταία 3 χρόνια περιπτώσεις που παίχτες επροκαλέσαν την κερκίδα αντιπάλου τζιαι ούτε θέμα δεν έγινε. Μάλιστα στην συγκεκριμένη περίπτωση εν υπήρχε καμμιά πρόκληση. Το μόνο που υπήρχε ηταν ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ στην ΔΙΠΛΗ απόπειρα δολοφονίας κατά του παιχταρά που τους έκλεισε το σπίτι. Σε αντίθεση με… lets say.. τον Μαρσίνιο που επροκάλεσε την κερκίδα τον χόχων (πριν 2 χρονια) χωρίς κανένα λόγο. Αλλά πετε μου, για εσας υπάρχει άλλο καταστατικό. Τζείνο που λαλεί ότι θωρείτε κόκκινη μόνο κάθε τρία χρόνια στην τελευταία αγωνιστική εφ’όσον έχει κριθεί ο τίτλος.

Όπως λαλεί τζιαι ο βλάκας ο τσουκαλάς (ίδιο επίπεδο με τον χατζιβλάκα σας περίπου).. “έχεις κάνει και άλλα..”, αλλά εν υπάρχει λόγος να επαναλαμβάνουμε το αυτονόητο. Το σημαντικό εν ότι, ΠΛΑΝΑΣΘΑΙ. Το πνευμα μας δεν πτοάται και δεν καταστρέφεται όπως είπεν τζιαι ένας που τους παππούδες μας. Ο κόσμος θα σταθεί ασπίδα σε τούντην ομάδα διότι το αξίζει. Ασε που ούτως ή άλλως καθαρίζει σας μόνη της. Στο πίσω μέρος του μυαλού σας έρχονται ήδη μνήμες 2007-8 και 2004-5. Τότε που εκάματε τα πάντα για να σταματήσετε το outsider που το να σας κλείσει το βρωμόσπιτο, αλλά εν τα εκαταφέρατε.

The Londoner

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ