Η κόκκινη του Ρεζεκ και το γκολ του Μάρτινς (βίντεο)

Με νίκη της ομάδας μας, με το ίδιο σκορ 2-1, τελείωσαν και οι περσινές αναμετρήσεις μας ενάντια στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό στα περσινά ματς, ήταν ότι στο πρώτο παιχνίδι ο Τσέχος διεθνής αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα μια κόκκινη που του κόστισε καθώς πριν την αποβολή του ήταν σε δαιμονιώδη φόρμα. Στο δεύτερο παιχνίδι είχαμε την τύχη να δούμε και τον Τζανίσιο να σκοράρει

Κοινά χαρακτηριστικά περιείχαν τα δυο περσινά ματς καθώς στο πρώτο που διεξήχθη στην Λευκωσία, η ομάδα προερχόμενη από απρόσμενη ήττα κόντρα στην Α.Ε.Κ ήθελε πάση θυσία νίκη, για να μην χάσει για τα καλά το τρένο του πρωταθλήματος και τα κατάφερε. Πανομοιότυπο το σκηνικό και  στο ματς του δεύτερου γύρου, η ομάδα μας προερχόταν από μια απρόσμενη ισοπαλία κόντρα στην Α.Ε.Κ που είχε μειώσει αισθητά τις πιθανότητες μας για διάκριση οπόταν η νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν κάτι σαν φιλί της ζωής.

Ολυμπιακός – Ανόρθωση 1-2

Πανέμορφα σε εκτέλεση και τα δύο τέρματα της ομάδας μας που πήρε κεφάλι στο σκορ με κεφαλιά ψαράκι του Οκκά στο 38’, ο Ρέζεκ με το καλημέρα του β’ ημιχρόνου με ψηλοκρεμαστό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα  μας. Στην συνέχει ακολούθησε η αποβολή του Ρεζεκ για αντιαθλητικό κτύπημα και η μείωση από πλευράς Ολυμπιακού.

Ανόρθωση – Ολυμπιακός 2-1

Απόλυτο αφεντικό η Ανόρθωση  στο συγκεκριμένο παιχνίδι όπου λίγο η δυστοκία της, λίγο η αμυντική αδράνεια μετέτρεψαν ένα προδιαγραφόμενο θρίαμβο σε μια αγχωτική νίκη. Τα δύο γκολ της ομάδας μας σημειώθηκαν κατά τον α’ ημίχρονο, σκόρερ των οποίων ήταν οι  Λαβόρδε και Τζανίσιο. Ο Ολυμπιακός μείωσε στα μέσα του β’ ημιχρόνου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ